≡ Menu

Weg met je klachten

Je zult maar klachten hebben en niemand kan je echt verder helpen.

Eigenlijk loop jij, maar zelfs ook de behandelaar, in cirkeltjes. Je zoekt namelijk de oplossing voor je klacht. Maar de klacht is een gevolg van een niet goed functionerend proces. Begrijp mij goed, ook ik wil dat je geen klachten meer zult hebben na mijn methodiek.

Maar ik kijk liever naar jou als mens met zijn goede en minder goede gewoontes. Ik kijk naar het totaalplaatje. Van geboorte tot het huidige moment dat je naar mij toekomt voor je klacht. Ja, daar maak ik dan even tijd voor. Je staat dan ook niet na drie minuten weer op straat met een recept.

Want hoe jij in je leven staat heeft veel te maken met de klachten die je hebt, ondanks dat het in eerste instantie niet logisch is om daaraan te denken. In de 30 jaar dat ik actief aan het behandelen was, ben ik er achter gekomen dat de meeste oorzaken van de huidige klachten te maken hebben met onderbewuste vastzittende herinneringen uit je verleden.

Heb je dus klachten en is er tot op heden geen oplossing gevonden om van die klachten af te komen lees dan mijn boek eens.

Daar leg ik uit wat de ware oorzaak is van je klachten en hoe simpel je die klachten dan zelf kan oplossen. Ja, je kan het helemaal zelf doen. Zonder hulpmiddelen, supplementen of andere aankopen. Simpelweg door goed naar jezelf te kijken. Wie ben je en hoe is het zo gekomen. 

Ziekte, lichamelijk ongemak of pijntjes zijn eigenlijk aanwijzingen van het lichaam dat het brein overuren heeft gemaakt en energie tekort had om jou te beschermen. Diegene die jouw klachten echt kan oplossen ben jijzelf. Niemand voelt wat jij voelt en er zijn zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Door jezelf eens een paar goede vragen te stellen en terug te gaan in de tijd leer je jezelf echt goed kennen. Pas dan kun je snappen waardoor je nu die klachten hebt waar je snel vanaf wilt.  

Ik heb er een boek over geschreven zodat je het thuis op je gemak kunt toepassen.