≡ Menu

Annemieke Cornelisse

 

Kennismaken met Annemieke Cornelisse plus coach

Ik ben Annemieke Cornelisse, natuurgeneeskundig therapeut. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik in 2011 mijn hart gaan volgen waaruit Niiraja is ontstaan. Mijn kennis en (levens) ervaring zet ik in om gezondheidsklachten op te lossen en levensstijlverbetering aan te brengen.

Daar elk individu anders is, geldt dat niet elke methodiek bij iedereen hetzelfde resultaat oplevert.  Zo heeft de een meer baat bij voetreflextherapie terwijl de ander het meeste resultaat heeft bij de spiertesten waarbij o.a. wordt gewerkt met acupunctuurpunten, meridianen en 5-elementleer (water, hout, vuur, aarde en metaal).

Uitzondering is de vingerreflexologie. Dit is een methode dat resultaat oplevert voor iedereen waardoor ik het bijna altijd toepas in combinatie met een andere behandelmethode. Door het brein “te resetten” worden de emoties opgelost die in de loop der jaren (bewust dan wel onbewust) zijn vastgezet in het lichaam. Vingerreflexologie is wat dat betreft een snel, efficiënt en effectief middel om de nog aanwezige emotieblokkades en/of overtuigingen op te lossen.

Welke methodiek ik ook toepas, ik stimuleer altijd het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de bewustwording van de intuïtie. Dit draagt bij de klachten vanuit een ander perspectief te bekijken, wat weer impact heeft op de fysieke, emotionele en geestelijke balans.

Op deze wijze wil ik een optimaal effect realiseren voor de (wereld)gezondheid.

Hartelijke groet,

Niiraja
Praagsingel 612
3404 VN  IJsselstein
tel 06-20414490

Maar over mij: www.niiraja.nl