≡ Menu

Jessica Raven

Kennismaken met Jessica Raven plus coach

Jessica Raven

Ik ben Jessica Raven, gediplomeerd therapeut.

Welljess staat voor mijn praktijk in massagetherapie en is gespecialiseerd in vitaliteit.
Vitaliteit is de juiste samenstelling van u goed voelen, genieten, beleven en uw gezondheid op peil houden.

Graag werk ik met u samen om dit te bereiken. Dit door middel van de verschillende massagetherapieën waaronder o.a. Vingerreflexologie en voeding- en leefstijladvies.
De behandelingen richten zich op het optimaliseren van uw vitaliteit en gezondheid.

Vingerreflexologie geeft een extra aanvulling in mijn praktijk. Ik help mensen om zich lichamelijk en geestelijk beter te voelen daarin staan emoties centraal. Ziektes ontstaan vaak door emoties die vastgehouden worden in het lichaam. Er zijn inmiddels onderzoeken gedaan die aantonen dat emoties ziektes veroorzaken. Gezegdes als : ‘Steen in de maag’ of ‘Iets op je lever hebben’ zijn er echter al jaren en geven emoties aan

Vingerreflexologie geeft de aanzet om de vastgehouden emoties om te zetten in een positieve houding/emotie. Het geeft u meer zelfvertrouwen en inzicht over uw gevoel en denken. Het geeft u daarnaast de vrijheid om de dingen te doen die u werkelijk wilt doen. U voelt zich verlost en vrij. Emotionele en lichamelijke ongemakken en klachten verminderen of lossen zich in korte termijn op.

U zult zich zowel lichamelijk en geestelijk beter en vitaler gaan voelen.
De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging (VNRT).
Dit houdt onder andere in dat Welljess een beroepsprofiel en gedragscode volgt op het gebied van de informationele privacy, persoonlijke integriteit en hygiëne, en HBO is geschoold. Daarnaast is zij verplicht bijscholingen te volgen en onderhoud zij collegiaal contact via intervisie en visitatie.

 

Doordat Welljess is aangesloten bij deze beroepsvereniging kunt u de behandelingen, geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van uw zorgverzekeraar.

U verdient een goede optimalisatie van uw gezondheid!

Welljess | Praktijk voor massagetherapie
Jessica Raven
Gerard van Voornestraat 57
3232 BC Brielle
06-18253285

info@welljess.nl
http://welljess.nl/vingerreflexologie/
https://www.facebook.com/Welljess-1436299416658139/timeline/?ref=hl