≡ Menu

Marleen Persoon

Kennismaken met Marleen Persoon plus coach

foto Marleen, oranje shirt woonkamer
Ik ben Marleen Persoon vingerreflexoloog, coach en beoefenaar van Jin Shin Jyutsu.

Reset Emotions is de naam van mijn bedrijf. Ik heb deze naam gekozen omdat bij vingerreflexologie de emoties letterlijk gereset worden. Oude (onverwerkte) emoties worden vervangen door positieve emoties.

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met vingerreflexologie. Het had iets te maken met emoties, las ik. Mijn interesse was gewekt. Tijdens de eerste sessie ervoer ik de kracht van vingerreflexologie. Er gebeurde veel met mij, zowel lichamelijk als geestelijk. Zo raakte ik bijvoorbeeld na twaalf jaar van mijn schouderproblemen af, en van mijn droge ogen, waar ik al ruim 3 jaar last van had. Waar allerlei andere behandelingen hadden gefaald, was vingerreflexologie succesvol. Ik voelde me krachtig en ontspannen.

Vingerreflexologie was wonderbaarlijk! Meteen al wist ik: dit is het, dit past bij mij, dit ga ik doen! Wat fijn dat dit op mijn pad is gekomen! Vingerreflexologie is een krachtige methode die overal voor inzetbaar is.
Ik behandel mijn cliënten intuïtief en met veel passie.

Naast vingerreflexologie geef ik sinds 2015 Jin Shin Jyutsu behandelingen.
Jin Shin Jyutsu kan bij vrijwel alle lichamelijke en emotionele klachten worden toegepast en kan ook preventief aangewend worden. Het mooie hiervan is dat de klant d.m.v. oefeningen zelf ook actief aan zijn gezondheid kan bijdragen.

praktijkruimte foto 2praktijkruimte foto 1

 

 

 

 

 

 

logo reset emotions

 

 

 

 

Marleen Persoon
Kortestede 2-J
2543 VK Den Haag.
Telefoon 06-38542118

www.reset-emotions.nl

www.reset-emotions.de

info@reset-emotions.nl

Facebook

LinkedIn