≡ Menu

Marlie Swerts

Kennismaken met Marlie Swerts plus coach

marlie

Ik ben Marlie Swerts en ik woon in Boskoop, een prachtig dorp midden in de Randstad.

Ik ben altijd al gefocust geweest op mensen: zitten ze wel lekker in hun vel, kan ik ergens helpen en zo ja, hoe dan. Ik kwam al vroeg in mijn jeugd in aanraking met ziektes, maar ook met homeopathie. Dit was de trigger die me nieuwsgierig heeft gemaakt en deze honger naar begrijpen, vergelijken, mensen beter willen maken, gelukkig maken, heeft me uiteindelijk op het pad van Vingerreflexologie doen uitkomen. Ik wist meteen dat deze methode mij paste, bij mij paste. Met deze methode kreeg ik eindelijk de handvatten om mijn passie goed uit te kunnen voeren, nl. de mensen in deze wereld gelukkiger, en dus ook gezonder te maken.

Voor wie is Vingerreflexologie geschikt?

Ik denk voor iedereen. Maar, niet iedereen zal meteen de weg naar een Vingerreflexoloog zoeken. We zijn immers verleerd om genezing in onszelf te vinden. Het lijkt ook te eenvoudig om waar te kunnen zijn! En toch is het waar. Mirum in Modum: op een wonderlijke wijze…

Ik vertrouw er op dat ik, met mijn kennis, mijn levenservaring, mijn aandacht en passie, of U nu vast loopt in Uw leven, in een moeilijke situatie zit, U al heel lang loopt met dezelfde klacht, ik U in slechts een paar behandelingen op weg kan helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

Heeft U nog vragen, of wilt U een afspraak maken? U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer of een bericht sturen naar onderstaand e-mail adres.

  • Telefoon: 06-23018736
  • E-mail: info@marlie-swerts.nl

Voor meer informatie verwijs ik U naar mijn website: