≡ Menu

Contact

Rudi (Ruud) Overstegen (januari 1949) is eigenaar en opleider van Dactyologie Nederland in Krommenie Noord-Holland. Ontdekker van de verborgen kracht van de vingers: Vingerreflexologie.
Na meer dan 35 jaar ontdekken, onderzoeken en uitvoeren van Vingerreflexologie laat Ruud de behandelingen graag over aan diverse coaches in Nederland en België die de opleiding Vingerreflexologie met goed gevolg hebben doorgelopen.
De coaches die inmiddels actief deze methodiek in Nederland en België uitdragen kun je via deze pagina bereiken.

eikelaan-87-ingang

Dactyologie Nederland
Bezoekadres tot half juli 2018(na telefonische afspraak):
Eikelaan 87, 1561 CC Krommenie
We hebben de opleidingsruimte op de eerste verdieping in unit 121.
Het pand heeft een lift.

Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

In verband met de vele spam graag de onderstaande tekens in het volgende vak
captcha

CRKBO_DocentRuud Overstegen is als docent ingeschreven in het register van CRKBO. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

De opleiding Vingerreflexologie is geaccrediteerd door de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). De Opleiding Vingerreflexologie mag door de leden van de VNRT gevolgd worden in het kader van haar bijscholingsverplichting.

Post- en administratie-adres:
Saturnusstraat 54, 1562 WV Krommenie

-.-.-.-

Dactyologie maakt gebruik van de meest effectieve toepassingen uit reeds lang vergeten methodieken uit vroeger tijd die zelfs in deze tijd nog unieke effecten creëren.
Dactyologie werkt diep in op de emotionele belevingswereld en haalt binnen enkele secondes oude gevoelens weg, maar kan ook hulp bieden bij vragen voor de toekomst.
Leven vanuit je Kern doe je dus met Dactyologie.

Aangesloten bij:
Licensed Master Practitioner of NLP by the Society of Neuro-Linquistic Programming.
Founder en ontwikkelaar van Vingerreflexologie (voorheen vingerlezen).

Volg ons op:

Twitter:

Facebook:

LinkedIn:
Dactyologie Nederland heeft ook een LinkedIn group: Vingerreflexologie

 

Door onze manier van werken, kunnen we het verschil maken in de wereld wat betreft de aanpak van ziektes en lichamelijke ongemakken.