≡ Menu

E-boek Ziek na vaccinatie

e-boek ziek na vaccinatie

Het zal je maar gebeuren

Denk je goed bezig te zijn door de adviezen van het consultatiebureau op te volgen, wordt je kind pal na een vaccinatie ernstig ziek. Bewijzen heb je niet. En als je teruggaat naar het consultatiebureau wordt het aan alle kanten ontkend dat het ziek worden aan de vaccinatie ligt.

Bij verstrekking van medicijnen wordt een bijsluiter afgegeven. Bij vaccinatie is dat niet gebruikelijk. Waarschijnlijk bestaan die bijsluiters zelfs niet eens. Het ergste is in dit geval dat je als ouder in de kou staat. Hoe zeker je ook van je zaak bent, de farmacie en de consultatiebureaus houden voet bij stuk en komen wellicht zelfs met bewijzen dat het ziek worden van het kind niet aan de vaccinatie ligt.

Beter worden: de oplossing

Of je nu wel of niet kunt bewijzen dat jouw kind door een inenting ziek is geworden is, belangrijk is te kijken naar hoe jouw kind weer snel de oude is. Medisch gezien is er weinig mogelijk. Er zijn geen medicijnen die dit proces kunnen keren.

De oplossing zal uit een andere hoek moeten komen. Niet wetenschappelijk te onderbouwen, wel in de praktijk getest: onze methodiek die niet de klacht aanpakt, maar de oorzaak achterhaalt. Iedereen is uniek. Uiteraard is het ene kind de andere niet: de ene wordt ziek van vaccineren, de ander niet.

We kijken juist verder dan alleen de vaccinatie-gebeurtenis. Weer gezond worden is verder kijken dan de mogelijkheden waaraan je in eerste instantie denkt. Zo kijken we naar de hormoonhuishouding, voeding, het immuunsysteem en hoe jouw kind in het leven staat.

Dactyologie Nederland ziet de huidige klachten als een allergische reactie van het lichaam. De klachten kunnen uit de vaccinatie zijn ontstaan. In de meeste gevallen echter is het de druppel die de emmer doet overlopen. Oftewel: er is mogelijk een opstapeling van meerdere ongemakken of elementen die vooraf gingen aan de vaccinatie.

We sluiten dus niets uit met onze aanpak. Zelfs vragen over de zwangerschap van het ziek geworden kind kunnen mogelijk de juiste antwoorden en bruikbare feiten opleveren voor de behandelingen.

Dactyologie Nederland heeft wat op een rijtje gezet in een gratis e-boek.
Je kunt hem hieronder aanvragen.
Wil je direct onze hulp, kan dat natuurlijk ook via onderstand formulier.