≡ Menu

Groeien

Groeien doe je niet door te leren.

Groeien doe je zoGroeien doe je door te doen. Door nu al in actie te komen. Door nu al te voelen wat je straks zal krijgen. Door zeker te weten wat er allemaal uit kan komen van je wensen. Door te accepteren dat wat je tot nu toe hebt bereikt komt door de focus die je had. En als je nog niet tevreden bent met het resultaat dat je dan een andere focus moet hebben. En een andere actie.

Waar gaat het dan wel om?
Soms denken we dat we als mens maar zeker ook als zelfstandige ondernemer de steun van het hogere kwijt zijn. Dat we achter de verkeerde dingen aanlopen. Dat het lijkt alsof niet lukt ondanks onze inspanningen.
Dan is het fijn als er iemand is die een goed contact heeft met zowel het hogere als met jouw innerlijke kracht. Je werkelijke missie op aarde. Je werkelijke focus. En zelfs jouw unieke kernkwaliteiten. Want zodra deze weer in verbinding staan met elkaar komt succes naar je toe. Ik help je daar graag bij!

O, je wilt mijn functie weten?
Spiritueel Communicatie Adviseur.
Zeker nog nooit van gehoord, hé? (Toch beter mijn best doen om het de wereld te vertellen.)

Wat houd die functie in?
Mensen bewust maken (wakker schudden) dat wat ze willen niet echt het ware probleem is. Wat ze in de regel willen is een afhouding van dat wat ze niet willen. Zeker als je heel veel ideeën hebt en niet weet wat je er mee moet doen. En dus in de huidige situatie blijven zitten.

De oplossing is dat als je gaat beseffen dat er een unieke kracht is die jou kan helpen, je dat succes ook kan krijgen. De weerstand waarom je niet krijgt wat je werkelijk wilt, zit dus vanbinnen en niet om je heen.

Als Spiritueel Communicatie Adviseur zie ik direct wat er ontbreekt en welke stappen je eerst moet doen om echt verder te komen. Let wel: Ik ben Adviseur. Jij moet het echte werk zelf doen. Tenslotte is het jouw leven. Ik breng alleen maar de juiste verbindingen op pijl zodat jij weer juist kan communiceren met jezelf.

Of je nu als persoon niet meer weet waar je het zoeken moet met je ziekte of je werk of dat je een (kleine) ondernemer bent en je zaak niet meer echt die resultaten behaald als gedacht.

Het heeft echt niet met iets buiten je te maken. Het is een innerlijk probleem en daar moet het ook opgelost worden. Je mist gewoon wat essentieel verbindingen. Ik loop graag een tijdje met je mee om het samen met jou te herstellen.

Want in de veranderde actie zit het resultaat van je wensen.
Voor meer info kijk op www.dactyologie.nl/fovimea-trajecten/