≡ Menu

Groeien

Groeien doe je niet door te leren.

Groeien doe je zoGroeien doe je door te doen. Door nu al in actie te komen. Door nu al te voelen wat je straks zal krijgen. Door zeker te weten wat er allemaal uit kan komen van je wensen. Door te accepteren dat wat je tot nu toe hebt bereikt komt door de focus die je had. En als je nog niet tevreden bent met het resultaat dat je dan een andere focus moet hebben. En een andere actie.

Waar gaat het dan wel om?
Soms denken we dat we als mens maar zeker ook als zelfstandige ondernemer de steun van het hogere kwijt zijn. Dat we achter de verkeerde dingen aanlopen. Dat het lijkt alsof niet lukt ondanks onze inspanningen.
Dan is het fijn als er iemand is die een goed contact heeft met zowel het hogere als met jouw innerlijke kracht. Je werkelijke missie op aarde. Je werkelijke focus. En zelfs jouw unieke kernkwaliteiten. Want zodra deze weer in verbinding staan met elkaar komt succes naar je toe. Ik help je daar graag bij!

O, je wilt mijn functie weten?
Synchroniciteur.
Zeker nog nooit van gehoord, hé? (Toch beter mijn best doen om het de wereld te vertellen.)

Wat houd die functie in?
Mensen bewust maken (wakker schudden) dat wat ze willen niet echt het ware probleem is. Wat ze in de regel willen is een afhouding van dat wat ze niet willen. Zeker als je heel veel ideeën hebt en niet weet wat je er mee moet doen. En dus in de huidige situatie blijven zitten.

De oplossing is dat als je gaat beseffen dat er een unieke kracht is die jou kan helpen, je dat succes ook kan krijgen. De weerstand waarom je niet krijgt wat je werkelijk wilt, zit dus vanbinnen en niet om je heen.

Als Synchroniciteur kijk ik of jouw ideeën synchroon lopen met dat wat de wereld nu wil en zie ik direct wat er ontbreekt en welke stappen je eerst moet doen om echt verder te komen. In de regel zie ik veel nieuwe ideeën en zelfs hele goeie, maar het blijft meestal bij ideeën of men komt te veel tegenslagen tegen dat men op een gegeven moment opgeeft.

Jammer genoeg weet je dan niet hoeveel stappen verwijderd je bent van het succes.
Vandaar dat ik je een uniek aanbod doe.
Ik loop een half jaar met je mee en je betaald pas na afloop een klein deel van de winst die je hebt gemaakt.
Het is dan een win-win situatie en zorgt er ook voor dat ik scherp blijf.

Let wel: Ik geef je advies. Jij moet het echte werk zelf doen. Tenslotte is het jouw leven. Ik breng alleen maar de juiste verbindingen op peil zodat jij weer juist kan communiceren met jezelf.

Er is geen krapte, er is geen tegenwerking, er is geen onbekende tegenwerking. Er is alleen maar een verkeerde kijk op hoe je e.e.a. naar je toe moet trekken. Alles is met alles verbonden en toeval bestaat niet. Alles is synchroniciteit.

Echt, het heeft niets met iets buiten je te maken. Het is een innerlijk probleem (uit een eerder deel van je leven) en dat moet eerst opgelost worden. Je mist gewoon wat essentieel verbindingen. Ik loop graag een tijdje met je mee om het samen met jou te herstellen zodat j niet terug kan vallen in je oude leven. Want ik gun jouw je succes en ik kan je daarbij helpen.

Want in jouw veranderde actie zit het resultaat van je wensen.
Wil je op de hoogte blijven of inlichtingen, meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief over de veranderingen voor de toekomst.