≡ Menu

online opleiding vingerreflexologie voor coaches

Online opleiding Vingerreflexologie voor coaches

dvd-hoes-opleidingWaarom een online opleiding?

Veel coaches hebben het druk met de eigen praktijk en kunnen daardoor niet altijd onze 7-daagse Opleiding in Nederland en België volgen. En vaak is het ook te ver om onze locaties te bezoeken. Na zo’n 6 jaar de opleidingen op diverse locaties te hebben verzorgd is het nu tijd om het online te presenteren.

Wat maakt Vingerreflexologie zo uniek?

In de vingers zit onze tastzin die we al in de 12 week in de baarmoeder hebben ontwikkeld. Met die tast zin heb je dus die maanden alle indrukken opgepikt. Je hebt de emoties en gevoelens van je moeder dus onbewust opgepikt. Het is dus niet gek dat er steeds meer gevoeligere kinderen geboren worden. Na de geboorte werkt die tastzin natuurlijk nog steeds optimaal, maar de meesten weten er niet echt goed mee om te gaan.

De vingers pakken niet alleen alles op, ze tonen ook de reacties die jouw brein je teruggeeft bij alle situaties die je meemaakt. Ze werken dus twee kanten op. Kijk eens naar de verschillen in vingers die mensen om je heen hebben. Ze vertellen ons allemaal een emotioneel verhaal. Soms zie je dat op diverse plekken de vingers dikker zijn dan op andere plekken of misschien wel juist veel dunner. Met deze online opleiding leer je niet alleen de verborgen emoties ontdekken, maar ook hoe je met een simpele oplossing verandering in het systeem kan aanbrengen.

Vingerreflexologie kijkt dus naar oude negatieve ervaringen en herinneringen die bewust of onbewust het huidige leven onderuit heeft gehaald. Pas als dat is opgelost kan verandering plaatsvinden.

Vingerreflexologie helpt bij veranderprocessen

Het maakt niet uit in welk veranderingsproces je zit, het gaat om de interne dialoog die bepaald welke richting je opgaat. Die tendens zie je ook in het bedrijfsleven, maar ook bij profvoetballers. Motivatietraining en doelen stellen is niet echt voldoende. Op zoek gaan naar de tegenwerkende processen waarom iets niet gaat, werkt veel effectiever.
Of het nu gaat omdat het UWV vindt dat je weer aan het werk moet
Of het gaat om na een opleiding aan de slag te gaan
Of dat de relatie niet meer loopt zoals je gehoopt had
Of omdat je eigenlijk van baan wilt veranderen
Of omdat je nu ziek bent en graag beter wil worden
Of dat je graag uit je comfort zone wilt, maar …
Of omdat je een profvoetballer bent, maar geen echt resultaat boekt
of …
Je hebt denk ik zelf wel een voorbeeld van waarom je nog niet hebt wat je altijd al wilde.
En daardoor het gevoel hebt in een soort vicieuze cirkel te zitten.
Dat komt niet omdat je niet een doel heb of zo, maar omdat er tegenwerkende processen zijn.
En die tegenwerkende processen houden juist je groei en veranderprocessen tegen.
Gelukkig zijn ze in de vingers snel te ontdekken.
Deze online opleiding geeft je meer inzicht in jouw huidige proces.
Ik heb het bewust geen training genoemd, maar een opleiding.
Eén die je echt verder brengt.
Je kunt dus zeggen dat je jezelf tegen gaat komen in de online opleiding Vingerreflexologie.. 

Ik weet genoeg, ik wil direct starten

Via onderstaande knop kun je tot zaterdag 9 september a.s. de online opleiding starten voor 297,- euro in plaats van 497,- euro.
ik-wil-starten-400Je ontvang direct na je betaling een link met de eerste les.
Daarna ontvang je elke week op dezelfde tijd een mailtje met de volgende les.
Na afloop van de zeven lessen kun je de offline 3-daagse volgen en als Vingerreflexoloog aan de slag gaan.

Hoe gaan we aan het werk?

Na je aanmelding krijg je elke week op dezelfde tijd een mail met de informatie voor die week. De vijf vingers op de rechterhand worden in 7 lessen behandeld. Elke les zullen meerdere video’s en vragen en opdrachten bevatten. In de laatste les komt de linkerhand aan bod. Waarbij de rechterhand staat voor alles wat je hebt meegemaakt en de linkerhand voor alles wat nog moet komen. De linkerhand staat namelijk in verbinding met je intuïtiekant van het brein.

GRATIS e-boek?

kaft begrijp jezelf klZeven weken lang ontvang je een mail met een link naar de online lessen. Je kunt de video’s van die les in jouw eigen gekozen tijd bekijken. Na elke les kunnen de vragen en opdrachten die gesteld zijn ingestuurd worden en mogelijk heb je ook vragen over die les en die kun je dan via mail stellen. We denken ook aan de mogelijkheid via een webinar vragen te beantwoorden zodat ook andere cursisten wat hebben aan jouw vragen en mijn antwoorden. Je ontvangt naast de vele video’s, ook het e-boek Begrijp jezelf!. Normaal gesproken ligt hij als boek van 144 pagina’s in de webwinkel, maar speciaal voor deze online opleiding is hij GRATIS als e-boek te verkrijgen.

Wat betaal ik voor die online opleiding?

Tot zaterdag 9 september 14:00 uur 2017 kun je instappen voor de introductieprijs van 297,- euro. Daarna houden we de prijs aan van 497,- euro. Je ontvangt elke week, zeven weken lang, de nodige informatie die bijna gelijk is aan de offline opleiding Vingerreflexologie.  Ik heb wel bij de start een foto van je vingers van beide handen nodig.

Is de online opleiding gelijk aan die fysieke opleiding?

Wat de informatie betreft ontvang je veel informatie over de vingers die ik sinds 2011 aan alle cursisten heb gegeven. Maar met deze online versie wil ik via de vingers jouw belemmeringen, overtuigingen, en oude processen naar boven halen waardoor je steeds tegen dezelfde muur aan blijft lopen. Pas als je je eigen emoties kent, ken je ze van de ander. Tenslotte spiegelen we elkaar, toch?
Na deze online opleiding is er de mogelijkheid om door te stromen naar Vingerreflexoloog. Daarvoor hebben we de 3-daagse opleiding in diverse plaatsen on Nederland. Met aansluitend een halve dag examen en extra informatie. Met dat diploma promoten we je graag op onze site om nog bekender te worden.

Zijn er ook momenten om elkaar te ontmoeten?

Naast de diverse mogelijkheden om je vragen via onze gratis webinars te stellen hebben zullen er ook diverse dagen komen om elkaar te ontmoeten. Die prijs van die dagen zit niet in deze online opleidingsprijs.

Als je niet meer met het verleden bezig bent, bewust en zeker ook onbewust, 
ben je pas in staat het nu, maar zeker ook de toekomst helder te zien.

Volg je hart?

Online Opleiding Vingerreflex liggend-2017Heb jij het idee niet echt meer te weten wat je nu werkelijk wil, of heb je nog belemmerende gevoelens die jou tegenhouden succes te hebben, is dit jouw kans om mee te doen met deze online opleiding en jouw potentieel en kernkwaliteiten ontdekken waardoor jij makkelijker in het leven kan gaan staan. Niet door wat ik je aanleer, maar juist door wat je afleert.
We gaan een jaar met je aan de slag en niet alleen om te ontdekken wat je nu werkelijk wil, maar we halen natuurlijk eerst alle belemmeringen, overtuigingen en weerstanden naar boven waarom je nooit eerder tot ontplooiing bent gekomen. Iedereen heeft kwaliteiten die hij of zij in kunnen zetten om succes te behalen, maar niet iedereen weet dat ze kwaliteiten hebben. En met het aanleren van (andere) technieken leer je niet je kwaliteiten in te zetten.

Doe je mee?

Via onderstaande knop kun je direct starten.
ik-wil-starten-400

Na meer dan 5 jaar mijn methodiek uitgedragen te hebben aan fysieke groepen is het tijd om weer terug te keren naar mijn potentieel. De eerste video’s staan inmiddels op deze pagina en kunnen geheel gratis bekeken worden. De werkelijke online opleiding zelf, is natuurlijk niet openbaar.Introductie over de opleiding.
Na betaling kom je direct in ons online programma.
Je kunt dus direct beginnen.
Met 7 weken lang een mail met de video’s voor de online opleiding.

Na deze online versie is er de mogelijkheid de complete 7-daagse opleiding te doen met een flinke korting met na afloop een kleine examen zodat we je kunnen vermelden op de site.Heb je al een eigen bedrijf kun je er ook voor kiezen voor de aanvullende drie dagen waar we je nog wat extra neefjes van het vak kunnen uitleggen en voordoen.

Somato sensorische cortex

Loslaten


Wie zit er in jouw hoofd?