≡ Menu

online opleiding vingerreflexologie

Het geheim van onze vingers

dvd-hoes-opleiding

Aan de vingers kunnen we heel veel ontdekken.
Zelfs de oorzaak van ons huidige proces.

 

Geef je op en ga direct aan de slag!
Nu nog voor de introductieprijs van 297,- euro i.p.v. 497,-.Als de betaling is geschied komt er een mail met daarin de aanmelding voor de lessen.
Na een bevestigingsmail start direct de eerste les en ontvang je elke week op dezelfde tijd een les.

 

Alles wat je meemaakt wordt opgeslagen in je brein. Je brein reageert daarop met een emotie. Je brein geeft die emotie terug om je te helpen bij een soortgelijke gebeurtenis. Via jouw zintuiglijke waarneming komt het eerst in je bewustzijn. Je ziet, hoort, voelt, proeft dus op bewust niveau. Maar daar blijft het niet bij.
Al jouw ervaringen gaan van bewust meemaken naar het onderbewuste niveau. Dat is maar goed ook anders zou je alles wat je mee hebt gemaakt nog exact weten. Wat je 6 jaar geleden op de zelfde dag gegeten of gedaan hebt bijvoorbeeld en dat van elke dag van je leven. Het brein zou dan de nieuwe ervaringen niet kunnen opnemen. Het moet dus op een ander plaats worden bewaard.

Je kunt dus stellen dat de eerdere gebeurtenissen pas opgeroepen worden als er soortgelijke gebeurtenissen plaats gaan vinden. Scholen maken daar gebruik van om jou iets bij te brengen. Het patroon van herhaling.
Het zit dan aan de opervlakte van jouw onderbewuste. Maar ook pijnlijke zaken die blijven repeteren zitten daar opgeslagen en kunnen zelfs bij een bepaalde trigger opduiken. Zeker als het gepaard ging met heftige emoties.
Het brein van jou heeft ook als taak zichzelf en het lichaam te beschermen en doet er alles aan om jou te behoeden voor nog meer pijn. Vandaar ons vecht, vlucht en verstar gedrag. Het gevolg is dan wel dat het gepaard gaat met heftige emoties.
Kort gezegd ervaar je de dingen via je bewustzijn en zullen uiteindelijk naar het onderbewustzijn verplaatst worden om vervolgens de nieuwe dingen te kunnen ervaren.

Wat heeft het nou met die vingers te maken?

Rond de 12de week van de zwangerschap worden de hersenen gevormd. En op dat zelfde ogenblik zie je ook dat je vingers steeds meer zijn uiteindelijk vorm kreeg. Die vingers hebben een speciale functie. De topjes zijn zo gevoelig dat een geoefende kan voelen of iets giftig is of niet bij het plukken van bijvoorbeeld besjes. Een zelfs een blinde kan daardoor lezen. 

En als je geboren bent gebruik je de eerste tijd die vingers ook om de omgeving waar te nemen. Later gevolgd door beter zicht, het gehoor en je smaak. En iets later ook je spraak.
Dat het brein en die vingers tegelijk ontstaan is ook omdat het brein een informatiebron nodig heeft om de omgeving af te tasten. Ze werken dus perfect samen en ze kunnen dan de rest van de baarmoedertijd een perfecte band vormen. En de eerste tijd zijn ze ook onafscheidelijk. Maar door het ontwikkelen van die andere zintuigen een beetje op de achtergrond gekomen. Je zou gek worden als je het bewust zou doen.

Als je goed naar je vingers kijkt zie je nog steeds die samenwerking met je brein. En als je die vingers aan de zijkant bevoelt op een speciale manier dan kun je emotie voelen die het brein op een bepaald herinnering heeft geplaatst. Hoe heftiger die emotie toen was geweest, hoe meer oneffenheden je voelt.
Maar er is nog meer aan de hand met die vingers. Jouw vingers hebben als enige zintuig contact met jouw onderbewuste. Zien, horen, voelen, praten en proeven hebben alleen toegang tot je bewuste deel. Door die toegang tot het onderbewuste kun je namelijk verandering aanbrengen.

Je kunt namelijk op geen enkele wijze bewust veranderen. Al ben je er bewust van dat het moet, bijvoorbeeld bij afvallen zul je geen vooruitgang boeken als je daar met je bewustzijn mee bezig bent.
Maar ook bewust anders in het leven staan. Of bewust autorijden. Je zou gek worden als je het bewust zou doen. Je brein kan dat niet aan omdat hij ook op andere dingen let.

Veranderen gaat pas echt goed als je het onderbewuste gedrag aanspreekt en daar wijzigingen in aanbrengt. En dat kan via de  vingers perfect. Soms heel snel. En als er wijzingen in jouw systeem zijn, zal dat direct zichtbaar worden op je vingers. Elke vinger staat in verbinding met een specifiek deel van je brein. Waarbij de wijsvinger op de rechter hand de emoties tonen van je opgeslagen herinneringen en je middelvinger op de linker hand de emoties bevatten van de nog te verwachte zaken.

 

OK, ik weet genoeg, ik wil direct starten met de eerste les.

Via onderstaande knop (die binnenkort weer beschikbaar is) kun je de online opleiding starten.
Je ontvang direct na je betaling van een link met de eerste les. Daarna ontvang je elke week (zeven weken lang) op dezelfde tijd een mailtje met de volgende les.

vingerreflexologieWil je na deze online training verder?
Na afloop van de zeven lessen kun je de offline 3-daagse volgen op verschillende plaatsen in Nederland en als Vingerreflexoloog aan de slag gaan. (Is daarmee gelijk aar de 7-daagse opleiding.)
De prijs voor de 3 praktijkdagen bij Heidi in ’s Gravenzande of Rina in Eemnes is 497,- euro.

Hoe gaan we aan het werk?

Na je aanmelding krijg je elke week op dezelfde tijd een mail met de informatie voor die week. De vijf vingers op de rechterhand worden in 7 lessen behandeld. Elke les zullen meerdere video’s en vragen en opdrachten bevatten. In de laatste les komt de linkerhand aan bod. Waarbij de rechterhand staat voor alles wat je hebt meegemaakt en de linkerhand voor alles wat nog moet komen. De linkerhand staat namelijk in verbinding met je intuïtiekant van het brein.

GRATIS e-boek?

kaft begrijp jezelf klZeven weken lang ontvang je een mail met een link naar de online lessen. Je kunt de video’s van die les in jouw eigen gekozen tijd bekijken. Na elke les kunnen de vragen en opdrachten die gesteld zijn ingestuurd worden en mogelijk heb je ook vragen over die les en die kun je dan via mail stellen. We denken ook aan de mogelijkheid via een webinar vragen te beantwoorden zodat ook andere cursisten wat hebben aan jouw vragen en mijn antwoorden. Je ontvangt naast de vele video’s, ook het e-boek Begrijp jezelf!. Normaal gesproken ligt hij als boek van 144 pagina’s in de webwinkel, maar speciaal voor deze online opleiding is hij GRATIS als e-boek te verkrijgen.

Als je niet meer met het verleden bezig bent, bewust en zeker ook onbewust, 
ben je pas in staat het nu, maar zeker ook de toekomst helder te zien.

Volg je hart?

Online Opleiding Vingerreflex liggend-2017Heb jij het idee niet echt meer te weten wat je nu werkelijk wil, of heb je nog belemmerende gevoelens die jou tegenhouden succes te hebben, is dit jouw kans om mee te doen met deze online opleiding en jouw potentieel en kernkwaliteiten ontdekken waardoor jij makkelijker in het leven kan gaan staan. Niet door wat ik je aanleer, maar juist door wat je afleert.
We gaan een jaar met je aan de slag en niet alleen om te ontdekken wat je nu werkelijk wil, maar we halen natuurlijk eerst alle belemmeringen, overtuigingen en weerstanden naar boven waarom je nooit eerder tot ontplooiing bent gekomen. Iedereen heeft kwaliteiten die hij of zij in kunnen zetten om succes te behalen, maar niet iedereen weet dat ze kwaliteiten hebben. En met het aanleren van (andere) technieken leer je niet je kwaliteiten in te zetten.

Even wat reacties van de cursisten in deze online opleiding.

Allereerst wil ik even kwijt dat alles wat ik hoor nog interessanter is als dat ik gehoopt had. Het is ontzettend boeiend om naar je te luisteren. Ik heb kennisgemaakt met vingerreflexologie op een beurs. Mijn interesse in handen was al groot en vanaf dat moment was ik verkocht

Wat een mooie les. Met tranen in mijn ogen heb ik de laatste video weg geklikt. En echt geen tranen van verdriet, ondanks dat het te maken had met twee verdrietige momenten in mijn leven. 

Wat een prachtige ontwikkelingen zijn er gaande. Mijn pleegdochter zei vanavond tegen me: ‘jij bent veranderd!’ En ik voel het ook. Zo mooi, en nog maar drie lessen er op zitten. Les 2 heeft veel met me gedaan en heb er dan ook een pittige week op zitten.’ 

Wat een leuke les weer, een vriend zei vanmorgen ‘je enthousiasme spat er van af. Het is ook bere interessant. 

oh wat staat er veel in beweging…pfff ik merk al wel dat mijn lichaam soepeler is 🙂

Dat is leuk om te horen, toch?

Somato sensorische cortex

Loslaten


Wie zit er in jouw hoofd?