≡ Menu

online opleiding vingerreflexologie

Trek eens wat aan de vingers (en los de meeste klachten op)

dvd-hoes-opleiding

Aan de vingers kunnen we heel veel ontdekken.
Zelfs de oorzaak van onze huidige klachten.

Elke vinger heeft een andere betekenis en is verbonden met een ander deel van het brein. En via die vingers kunnen we jou oude patronen niet alleen helder krijgen, door massage op de vingers en onze unieke oefeningen kunnen oude pijnlijke ervaringen effectief opgelost worden.  Dat komt omdat de vingers verbonden zijn met jouw onbewust handelen die daardoor de mogelijkheid heeft om zich aan te passen.

Want ergens in je jeugd ben je een vluchter, vechter of verstaander geworden. En eenmaal iets aangeleerd is moeilijk om bewust af te leren. Daarom passen we je onderbewuste aan. Je kunt dus stellen dat jouw leefstijl door je indrukken van de eerste jaren komt. Zomaar veranderen lukt dus niet. Daar werkt veranderprocessen niet, daarom Kum je niet afvallen, daarom zie je de oplossing niet. Als je het verleden en met name de belemmerende emotie daarop niet verandert, zal er dus nooit iets veranderen. Je blijft dan in die vicieuze cirkel lopen waar je in het verleden bent terecht gekomen. Kom eruit en ontdek de kracht van je vingers.

Maar gelukkig kan je brein op andere gedachtes gebracht worden. Niet door je te vertellen wat je verkeerd dort, want dat hebben we al zo vaak gehoord, maar door je brein anders te instrueren. En dat doe je door een bepaalde massage op de vingers. In deze 7 lessen gaan we jouw vingers één voor één onder de loep nemen en de belemmeringen die je in je leven bent tegen gekomen verwijderen.

Onze vingers zijn tot meer in staat dan je in eerste instantie zou denken.

Zo kunnen de vingertoppen perfect aanvoelen of iets giftig is of niet.
Schrompelen de vingertoppen bij veel water, voor betere grip,
en hebben ze de vorm van je hersenen.
En blinden kunnen zelfs met die vingertoppen leren lezen.
Ze zijn zo gevoelig dat er meer mogelijk is en jouw leven zelfs daardoor kan veranderen.

Geef je op en ga direct aan de slag!
Nu voor de introductieprijs van 297,- euro i.p.v. 497,-.Als de betaling is geschied komt er een mail met daarin de aanmelding voor de lessen.
Na een bevestigingsmail start direct de eerste les en ontvang je elke week op dezelfde tijd een les.

Wat maakt Vingerreflexologie zo uniek?
In de vingers zit onze tastzin die we al in de 12de week in de baarmoeder hebben ontwikkeld. Met die tast zin heb je dus die maanden alle indrukken opgepikt. Je hebt de emoties en gevoelens van je moeder dus onbewust opgepikt. Het is dus niet gek dat er steeds meer gevoeligere kinderen geboren worden. Na de geboorte werkt die tastzin natuurlijk nog steeds optimaal, maar de meesten weten er niet echt goed mee om te gaan.

De vingers pakken niet alleen alles op, ze tonen ook de reacties die jouw brein je teruggeeft bij alle situaties die je meemaakt. Ze werken dus twee kanten op. Kijk eens naar de verschillen in vingers die mensen om je heen hebben. Ze vertellen ons allemaal een emotioneel verhaal. Soms zie je dat op diverse plekken de vingers dikker zijn dan op andere plekken of misschien wel juist veel dunner. Met deze online opleiding leer je niet alleen de verborgen emoties ontdekken, maar ook hoe je met een simpele oplossing verandering in het systeem kan aanbrengen.

Vingerreflexologie kijkt dus naar oude negatieve ervaringen en herinneringen die bewust of onbewust het huidige leven onderuit hebben gehaald. Pas als dat is opgelost kan verandering plaatsvinden. Ziekte en lichamelijke ongemakken zijn dan ook het gevolg daarvan. Door die oorzaken aan te pakken is er ruimte en energie vrij voor herstel van die klachten.
Je kunt dus zeggen dat als je het verleden kan herstellen je een heldere toekomst in de vingers hebt. 

Maar er is meer…

De vingers zijn de schakel tussen de buitenwereld en de binnenwereld.
Ze bezitten de mogelijkheid om dingen aan te voelen en energie te versturen.
In je vingers is je hele leververloop zichtbaar.
Tonen je vingers of je in balans bent of energize tekort hebt.
Laten de vingers zien of je hooggevoelig geboren bent.
Geven de vingers aan of je zeker van je zelf bent of heel onzeker.
Tonen de vingers direct jouw innerlijke gevoelens.
Kun je door een simpele handruk de ander perfect aanvoelen.
Kun je oude vastzittende patronen via de vingers eenvoudig elimineren.
Kun je met massage op de vingers weer snel in balans komen.

Daar de vingers een directe verbinding hebben met ons onbewust handelen en het emotioneel brein,
kun je met Vingerreflexologie die belemmerende emotie op een snelle en doeltreffende manier aanpakken.
Maar er is nog meer…

Ze zijn zelfs in staat om in de toekomst te kijken, zodat je de toekomst beter tegemoet kunt treden.
Dat komt omdat de vingers goed aanvoelen wat goed of fout is en precies weten waar je kwaliteiten zitten.
(In te zetten voor bv beroepskeuze, nieuwe leefwijze, juiste partner, vicieuze cirkels,
als je door de bomen het bos niet meer ziet e.d.)

OK, ik weet genoeg, ik wil direct starten met de eerste les.

Via onderstaande knop (die binnenkort weer beschikbaar is) kun je de online opleiding starten.
Je ontvang direct na je betaling van een link met de eerste les. Daarna ontvang je elke week (zeven weken lang) op dezelfde tijd een mailtje met de volgende les.

vingerreflexologieWil je na deze online training verder?
Na afloop van de zeven lessen kun je de offline 3-daagse volgen op verschillende plaatsen in Nederland en als Vingerreflexoloog aan de slag gaan. (Is daarmee gelijk aar de 7-daagse opleiding.)
De prijs voor de 3 praktijkdagen bij Heidi in ’s Gravenzande of Rina in Eemnes is 497,- euro.

Hoe gaan we aan het werk?

Na je aanmelding krijg je elke week op dezelfde tijd een mail met de informatie voor die week. De vijf vingers op de rechterhand worden in 7 lessen behandeld. Elke les zullen meerdere video’s en vragen en opdrachten bevatten. In de laatste les komt de linkerhand aan bod. Waarbij de rechterhand staat voor alles wat je hebt meegemaakt en de linkerhand voor alles wat nog moet komen. De linkerhand staat namelijk in verbinding met je intuïtiekant van het brein.

GRATIS e-boek?

kaft begrijp jezelf klZeven weken lang ontvang je een mail met een link naar de online lessen. Je kunt de video’s van die les in jouw eigen gekozen tijd bekijken. Na elke les kunnen de vragen en opdrachten die gesteld zijn ingestuurd worden en mogelijk heb je ook vragen over die les en die kun je dan via mail stellen. We denken ook aan de mogelijkheid via een webinar vragen te beantwoorden zodat ook andere cursisten wat hebben aan jouw vragen en mijn antwoorden. Je ontvangt naast de vele video’s, ook het e-boek Begrijp jezelf!. Normaal gesproken ligt hij als boek van 144 pagina’s in de webwinkel, maar speciaal voor deze online opleiding is hij GRATIS als e-boek te verkrijgen.

Als je niet meer met het verleden bezig bent, bewust en zeker ook onbewust, 
ben je pas in staat het nu, maar zeker ook de toekomst helder te zien.

Volg je hart?

Online Opleiding Vingerreflex liggend-2017Heb jij het idee niet echt meer te weten wat je nu werkelijk wil, of heb je nog belemmerende gevoelens die jou tegenhouden succes te hebben, is dit jouw kans om mee te doen met deze online opleiding en jouw potentieel en kernkwaliteiten ontdekken waardoor jij makkelijker in het leven kan gaan staan. Niet door wat ik je aanleer, maar juist door wat je afleert.
We gaan een jaar met je aan de slag en niet alleen om te ontdekken wat je nu werkelijk wil, maar we halen natuurlijk eerst alle belemmeringen, overtuigingen en weerstanden naar boven waarom je nooit eerder tot ontplooiing bent gekomen. Iedereen heeft kwaliteiten die hij of zij in kunnen zetten om succes te behalen, maar niet iedereen weet dat ze kwaliteiten hebben. En met het aanleren van (andere) technieken leer je niet je kwaliteiten in te zetten.

Even wat reacties van de cursisten in deze online opleiding.

Allereerst wil ik even kwijt dat alles wat ik hoor nog interessanter is als dat ik gehoopt had. Het is ontzettend boeiend om naar je te luisteren. Ik heb kennisgemaakt met vingerreflexologie op een beurs. Mijn interesse in handen was al groot en vanaf dat moment was ik verkocht

Wat een mooie les. Met tranen in mijn ogen heb ik de laatste video weg geklikt. En echt geen tranen van verdriet, ondanks dat het te maken had met twee verdrietige momenten in mijn leven. 

Wat een prachtige ontwikkelingen zijn er gaande. Mijn pleegdochter zei vanavond tegen me: ‘jij bent veranderd!’ En ik voel het ook. Zo mooi, en nog maar drie lessen er op zitten. Les 2 heeft veel met me gedaan en heb er dan ook een pittige week op zitten.’ 

Wat een leuke les weer, een vriend zei vanmorgen ‘je enthousiasme spat er van af. Het is ook bere interessant. 

oh wat staat er veel in beweging…pfff ik merk al wel dat mijn lichaam soepeler is 🙂

Dat is leuk om te horen, toch?

Somato sensorische cortex

Loslaten


Wie zit er in jouw hoofd?