≡ Menu

online opleiding vingerreflexologie

Leer jezelf echt kennen

dvd-hoes-opleiding

In mijn leven heb ik aardig wat cursussen en opleidingen gedaan voordat ik met mijn praktijk begon. Kennis vergaren is de meest bekende manier om vaardiger in je vak te worden, dacht ik. En elke keer als ik weer een opleiding had afgerond en ermee aan de slag ging, kwam ik er toch weer achter dat ik nog niet genoeg geleerd had.
En zo ging ik van cursus naar cursus en mijn hoofd kwam steeds voller te zitten met kennis. In de tussentijd werd het wel steeds drukker , maar er bleef steeds iets knagen dat ik meer kennis nodig had.

Ik zocht het bij de ander en niet bij mijzelf

Toen ik het door had, ontdekte ik dat er meer startende ondernemers dat nodig hadden. Het gaat niet om de kennis die je aangeleerd heb, maar om de eigen kernkwaliteiten die jou uniek maken. Ik ken nu zelf heel veel mensen die weinig kennis hebben vergaard, maar ontzettend succesvol zijn geworden. Alleen maar door hun charme, kernkwaliteiten en uitstraling.

‘Succes in je leven is hard werken’ hoorde ik als kind al. Veel mensen voelen die druk nog steeds van ‘nooit gehoord’ te zijn in hun jeugd. Door te presteren hopen ze daarmee het juk af te leggen. Wij hebben geleerd ‘niet boven het maaiveld’ uit te komen. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. En met zo’n verleden blijf je leren en leren tot je een ons weegt, want je zult nooit tevreden zijn over jezelf.

En dat is aan je vingers te zien. En via die vingers kunnen we jou oude patronen niet alleen helder krijgen, door massage op de vingers en onze unieke oefeningen kan dat opgelost worden.  En bij de een sneller dan bij de ander. Niet door wat je allemaal hebt meegemaakt, maar hoe jij nu in het leven staat.

Ergens in je jeugd ben je een vluchter, vetter of verstaander geworden. En eenmaal iets aangeleerd is moeilijk af te leren. Maar niet onmogelijk. In deze 7 lessen gaan we jouw vingers een voor een onder de loep nemen en de belemmeringen die je onderweg bent tegen gekomen verwijderen.

Wat maakt Vingerreflexologie zo uniek?
In de vingers zit onze tastzin die we al in de 12de week in de baarmoeder hebben ontwikkeld. Met die tast zin heb je dus die maanden alle indrukken opgepikt. Je hebt de emoties en gevoelens van je moeder dus onbewust opgepikt. Het is dus niet gek dat er steeds meer gevoeligere kinderen geboren worden. Na de geboorte werkt die tastzin natuurlijk nog steeds optimaal, maar de meesten weten er niet echt goed mee om te gaan.

De vingers pakken niet alleen alles op, ze tonen ook de reacties die jouw brein je teruggeeft bij alle situaties die je meemaakt. Ze werken dus twee kanten op. Kijk eens naar de verschillen in vingers die mensen om je heen hebben. Ze vertellen ons allemaal een emotioneel verhaal. Soms zie je dat op diverse plekken de vingers dikker zijn dan op andere plekken of misschien wel juist veel dunner. Met deze online opleiding leer je niet alleen de verborgen emoties ontdekken, maar ook hoe je met een simpele oplossing verandering in het systeem kan aanbrengen.

Vingerreflexologie kijkt dus naar oude negatieve ervaringen en herinneringen die bewust of onbewust het huidige leven onderuit heeft gehaald. Pas als dat is opgelost kan verandering plaatsvinden.

Vingerreflexologie helpt bij veranderprocessen

Het maakt niet uit in welk veranderingsproces je zit, het gaat om de interne dialoog die bepaald welke richting je opgaat. Die tendens zie je ook in het bedrijfsleven, maar ook bij profvoetballers. Motivatietraining en doelen stellen is niet echt voldoende. Op zoek gaan naar de tegenwerkende processen waarom iets niet gaat, werkt veel effectiever.
Of het nu gaat omdat het UWV vindt dat je weer aan het werk moet
Of het gaat om na een opleiding aan de slag te gaan
Of dat de relatie niet meer loopt zoals je gehoopt had
Of omdat je eigenlijk van baan wilt veranderen
Of omdat je nu ziek bent en graag beter wil worden
Of dat je graag uit je comfort zone wilt, maar …
Of omdat je een profvoetballer bent, maar geen echt resultaat boekt
of …
Je hebt denk ik zelf wel een voorbeeld van waarom je nog niet hebt wat je altijd al wilde.
En daardoor het gevoel hebt in een soort vicieuze cirkel te zitten.
Dat komt niet omdat je niet een doel hebt of zo, maar omdat er tegenwerkende processen zijn.
En die tegenwerkende processen houden juist je groei en veranderprocessen tegen.
Gelukkig zijn ze in de vingers snel te ontdekken.
Deze online opleiding geeft je meer inzicht in jouw huidige proces.
Ik heb het bewust geen training genoemd, maar een opleiding.
Eén die je echt verder brengt.
Je kunt dus zeggen dat je jezelf tegen gaat komen in de online opleiding Vingerreflexologie.. 

Ik weet genoeg, ik wil direct starten met mijn persoonlijke groei

Via onderstaande knop kun je de online opleiding starten voor de introductieprijs van 297,- euro in plaats van 497,- euro. Je ontvang direct na je betaling een link met de eerste les. Daarna ontvang je elke week op dezelfde tijd een mailtje met de volgende les.ik-wil-starten-400

Wil je na deze online training verder?
Na afloop van de zeven lessen kun je de offline 3-daagse volgen op verschillende plaatsen in Nederland en als Vingerreflexoloog aan de slag gaan. (Is daarmee gelijk aar de 7-daagse opleiding.)

Hoe gaan we aan het werk?

Na je aanmelding krijg je elke week op dezelfde tijd een mail met de informatie voor die week. De vijf vingers op de rechterhand worden in 7 lessen behandeld. Elke les zullen meerdere video’s en vragen en opdrachten bevatten. In de laatste les komt de linkerhand aan bod. Waarbij de rechterhand staat voor alles wat je hebt meegemaakt en de linkerhand voor alles wat nog moet komen. De linkerhand staat namelijk in verbinding met je intuïtiekant van het brein.

GRATIS e-boek?

kaft begrijp jezelf klZeven weken lang ontvang je een mail met een link naar de online lessen. Je kunt de video’s van die les in jouw eigen gekozen tijd bekijken. Na elke les kunnen de vragen en opdrachten die gesteld zijn ingestuurd worden en mogelijk heb je ook vragen over die les en die kun je dan via mail stellen. We denken ook aan de mogelijkheid via een webinar vragen te beantwoorden zodat ook andere cursisten wat hebben aan jouw vragen en mijn antwoorden. Je ontvangt naast de vele video’s, ook het e-boek Begrijp jezelf!. Normaal gesproken ligt hij als boek van 144 pagina’s in de webwinkel, maar speciaal voor deze online opleiding is hij GRATIS als e-boek te verkrijgen.

Als je niet meer met het verleden bezig bent, bewust en zeker ook onbewust, 
ben je pas in staat het nu, maar zeker ook de toekomst helder te zien.

Volg je hart?

Online Opleiding Vingerreflex liggend-2017Heb jij het idee niet echt meer te weten wat je nu werkelijk wil, of heb je nog belemmerende gevoelens die jou tegenhouden succes te hebben, is dit jouw kans om mee te doen met deze online opleiding en jouw potentieel en kernkwaliteiten ontdekken waardoor jij makkelijker in het leven kan gaan staan. Niet door wat ik je aanleer, maar juist door wat je afleert.
We gaan een jaar met je aan de slag en niet alleen om te ontdekken wat je nu werkelijk wil, maar we halen natuurlijk eerst alle belemmeringen, overtuigingen en weerstanden naar boven waarom je nooit eerder tot ontplooiing bent gekomen. Iedereen heeft kwaliteiten die hij of zij in kunnen zetten om succes te behalen, maar niet iedereen weet dat ze kwaliteiten hebben. En met het aanleren van (andere) technieken leer je niet je kwaliteiten in te zetten.

Even wat reacties van de cursisten in deze online opleiding.

Allereerst wil ik even kwijt dat alles wat ik hoor nog interessanter is als dat ik gehoopt had. Het is ontzettend boeiend om naar je te luisteren. Ik heb kennisgemaakt met vingerreflexologie op een beurs. Mijn interesse in handen was al groot en vanaf dat moment was ik verkocht

Wat een mooie les. Met tranen in mijn ogen heb ik de laatste video weg geklikt. En echt geen tranen van verdriet, ondanks dat het te maken had met twee verdrietige momenten in mijn leven. 

Wat een prachtige ontwikkelingen zijn er gaande. Mijn pleegdochter zei vanavond tegen me: ‘jij bent veranderd!’ En ik voel het ook. Zo mooi, en nog maar drie lessen er op zitten. Les 2 heeft veel met me gedaan en heb er dan ook een pittige week op zitten.’ 

Wat een leuke les weer, een vriend zei vanmorgen ‘je enthousiasme spat er van af. Het is ook bere interessant. 

oh wat staat er veel in beweging…pfff ik merk al wel dat mijn lichaam soepeler is 🙂

Dat is leuk om te horen, toch?

Doe je mee?

Via onderstaande knop kun je direct starten.
ik-wil-starten-400

Somato sensorische cortex

Loslaten


Wie zit er in jouw hoofd?