≡ Menu

vervolgopleiding Vingerreflexologie

vervolgopleiding Vingerreflexologie


De
 3 daagse vervolg opleiding Vingerrefexologie op de 7-daagse basis opleiding biedt je de mogelijkheid om mensen (nog beter) te begeleiden bij het vinden van een toekomstvisie die perfect bij hun past. In de 7-daagse leer je voornamelijk wat de werkelijke oorzaak is van de huidige klachten. Als die verdwenen zijn is er pas ruimte en energie voor een vernieuwde toekomst.

Deze 3-daagse is het vervolg op de 7-daagse basisopleiding Vingerreflexologie.

Want in de vingers zitten niet alleen de oude emoties, ook de toekomst ligt voor een groot deel in de vingers vast. En dat in de vorm van de weerstanden en/of overtuigingen die de mens zelf heeft. Die weerstanden en/of belemmeringen die met de toekomst te maken hebben kunnen niet alleen in de vingers van de linkerhand gevonden worden, ze kunnen ook geneutraliseerd worden. 

Op die manier kom je tot de eigen kern wat bij iedereen uniek is. Samen met hun kernkwaliteiten bereiken ze hun doel. Natuurlijk kan dit pas echt als de oude processen uit het verleden zijn opgelost om niet in dezelfde fouten te trappen. Vandaar dat deze vervolgopleiding pas gedaan kan worden als de basisopleiding is gevolgd.

De vervolg opleiding kan op drie plaatsen in Nederland gehouden worden.
Kijk bij de docenten voor data.