Boek Begrijp Jezelf

Met dit boek ‘Begrijp jezelf’ wordt de lezer sterk geconfronteerd met zijn of haar intuïtie. Een opzienbarende gewaarwording!
Met als resultaat dat je van nu af aan alleen nog maar besluiten kunt  nemen die in je voordeel uitpakken. Want je onderbewust-zijn geeft feilloos en eerlijk antwoord op elke vraag die je stelt. Als je tenminste de juiste vragen stelt.

Ervaar hoe het is om je mooiste ervaringen uit je leven opnieuw de revu te laten passeren, ervaringen waarvan je de meeste allang zult hebben vergeten. De ervaringen die je gaan helpen succesvol te zijn. Maar dan is het natuurlijk wel van belang oude negatieve overtuigingen los te laten.

Door een exacte inkijk in je zelfbeeld ga je alles zien zoals het is in jouw eigen belang. ‘Begrijp jezelf’ brengt je dichtbij jezelf en dichtbij je intuïtie, je voorgevoel. Van daaruit neem je in negen hoofdstukken de negen stappen naar succes, voor een beter gevoel, voor een gelukkig gevoel waarbij je weer gaat genieten, net als toen je nog kind was.

Via workshops en seminars over mindfulness en Dactyologie legt hij ook in de praktijk uit hoe de menselijke geest in elkaar zit. En dat emotie en gevoel niet echt meer op de oude manier met elkaar verbonden hoeven te zijn.

Titel: Begrijp Jezelf
Aantal pagina’s: 144
Formaat: 14,5×20 cm
Prijs: 16,95 en een bijdrage van 2,50 in de portokosten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Eventueel Uw Bedrijf

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Stuur mij het boek Begrijp jezelf in 9 stappen.
Ik maak 16,95 + 2,50 verzendkosten over als ik de factuur heb ontvangen.
En je ontvangt daarna per ommegaande het boek.