≡ Menu

Kijk eens anders naar je klacht

Je zult maar klachten hebben en niemand kan je echt verder helpen.

Eigenlijk loop jij, maar zelfs ook de behandelaar, in cirkeltjes. Je zoekt namelijk de oplossing voor je klacht. Maar de klacht is een gevolg van een niet goed functionerend proces. Begrijp mij goed, ook ik wil dat je geen klachten meer zult hebben na mijn methodiek.

Maar ik kijk liever naar jou als mens met zijn goede en minder goede gewoontes. Ik kijk naar het totaalplaatje. Van geboorte tot het huidige moment dat je naar mij toekomt voor je klacht. Ja, daar maak ik dan even tijd voor. Je staat dan ook niet na drie minuten weer op straat met een recept.

Want hoe jij in je leven staat heeft veel te maken met de klachten die je hebt, ondanks dat het in eerste instantie niet logisch is om daaraan te denken. In de 30 jaar dat ik actief aan het behandelen was, ben ik er achter gekomen dat de meeste oorzaken van de huidige klachten te maken hebben met onderbewuste vastzittende herinneringen uit je verleden.

Heb je dus klachten en is er tot op heden geen oplossing gevonden om van die klachten af te komen lees dan mijn boek eens.

Daar leg ik uit wat de ware oorzaak is van je klachten en hoe simpel je die klachten dan zelf kan oplossen. Ja, je kan het helemaal zelf doen. Zonder hulpmiddelen, supplementen of andere aankopen. Simpelweg door goed naar jezelf te kijken. Wie ben je en hoe is het zo gekomen. Hoewel je natuurlijk met bewegen en goede voeding natuurlijk ook veel kan bereiken.

Ziekte, lichamelijk ongemak of pijntjes zijn eigenlijk aanwijzingen van het lichaam dat het brein overuren heeft gemaakt en energie tekort had om jou te beschermen. Diegene die jouw klachten echt kan oplossen ben jijzelf. Niemand voelt wat jij voelt en er zijn zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Door jezelf eens een paar goede vragen te stellen en terug te gaan in de tijd leer je jezelf echt goed kennen.
Pas dan zul je snappen waardoor je nu die klachten hebt waar je snel vanaf wilt.  

Het boek Vingerreflexologie wat ik een paar jaar geleden schreef is totaal uitverkocht en de drukker heeft nog geen aanleiding om het boek te herdrukken, vandaar dat ik er nu een e-boek van heb gemaakt met maar gelijk een andere titel die meer de lading dekt. (dus als je reeds het boek Vingerreflexologie bezit: Het is dezelfde inhoud)

Kijk eens anders naar je klacht