≡ Menu

frequentiekussen

Ook zo moe, lusteloos en uitgeput na of op je werk?

Alles moet snel en iedereen zeurt aan je hoofd. Zelfs tijdens de lunchpauze kun je je niet ontspannen. Herkenbaar. Je loopt dag in dag uit gestresst rond zonder dat je tijd kan nemen voor jezelf. Zelfs de yoga-les of de sportschool schiet er bij in. 

Ik had het ook. De wereld om mij heen slokte me op en dat ging zo niet langer. Want ik wil geen burn-out of enge kwaaltjes. Ik ontdekte iets uniek dat zo goed werkte dat ik er graag reclame voor maak. Je hebt het misschien al eerder van mij gehoord maar alles is in trilling. En daardoor heeft alles heeft unieke frequentie. Zie het als een radiozender. De ene zendt mooiere muziek uit dan de ander.

De frequentie kussen 

Wat een prachtig hulpmiddel. Een kussen voor op je stoel of zelfs voor je bureaustoel op kantoor. Na een half uur op die stoel voel je je gewoon heerlijk ontspannen. Het lijkt wel of niets er meer toe doet. Of de hele wereld aan je voorbij gaat. 

Ik zie het al voor me: een boze chef die flink tegen je te keer gaat en jij die ontspannen op dat kussen zit die hem lachend en heel ontspannen aankijkt. Zo voelde ik mij namelijk ook toe ik op dat kunnen plaats had genomen. 

Ik was trouwens de eerste die er gebruik van kon maken en het frequentie kussen is op de website nog niet te vinden. Maar als je er interesse in hebt stuur ik je graag het adres waar deze frequentie kussen is te bestellen.