≡ Menu

e-boek immuunsysteem

e-boek immuunsysteem

immunsysteemVersterk je immuunsysteem in 6 weken

De laatste tijd is er steeds meer behoefte om op een andere manier te genezen. Zeker ook gezien de bijwerkingen van de diverse medicijnen. Vroeger, toen alles nog niet zo hectisch was, kon men makkelijker tot zichzelf komen. Tegenwoordig zijn we niet meer in staat om voor ons eigen gezondheid te zorgen en zijn we genoodzaakt onze oplossingen buiten ons te zoeken.

Met dit boekje hopen we te laten zien dat die oude technieken van vroeger niet zo gek waren. Daarbij moet wel aangetekend worden, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor alles wat we doen. Dat hebben van de eigen verantwoording zorgt voor de oplossing tot genezen.

Geven we de ander de schuld van ons lijden, blijf je lopen in de oude processen. Er zal dan niets veranderen.

In dit boek leggen we uit waar onze vingers toe in staat zijn en hoe je het op een simpele en doeltreffende manier kan toepassen in je dagelijkse leven.

Dit boekje vervangt natuurlijk niet de reguliere geneeskunst. Diagnoses worden in dit boek natuurlijk niet gesteld, evenmin wordt er ingegaan tegen de afspraken van reguliere artsen.

Vingerreflexologie heeft in het verleden hulp kunnen bieden aan mensen die ergens anders niet verder geholpen konden worden, waar het uitzicht onmogelijk leek en bij mensen die op een snellere manier van hun problemen af wilden.

En wat belangrijker is, dit unieke hulpboek is in een geschreven taal. Indien de technieken worden uitgelegd en voorgedaan in een gesproken taal door een gecertificeerd vingerreflexoloog komen deze natuurlijk veel beter tot hun recht. Voor de extreme problemen is het dan ook beter contact op te nemen met een ervaren vingerreflexoloog.

Vraag hieronder het gratis e-boekje over het versterken van je immuunsysteem aan.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat de link voor het e-boek