≡ Menu

Opleiding Vingerreflexologie bij Ria

 Opleiding Vingerreflexologie bij Ria

DOLYMPUS DIGITAL CAMERAeksels – Praktijk voor Levenskunsten

Op naar meer levensgeluk

                             …. Kom via REVITALISERING bij je kern

                              Opleiding Vingerreflexologie

Direct aanmelden? >> CONTACT

Bij Praktijk voor Levenskunsten – Schildwolde – Groningen
Sinds 2013 geeft ik, Ria Smid als Pluscoach Vingerreflexoloog in mijn Praktijk voor Levenskunsten behandelingen en workshops vingerreflex(ologie). Hier komt in 2017 met veel plezier de 7 daagse OPLEIDING bij. Vanaf dan kun je de opleiding ook bij mij volgen om na volbrenging de methodiek en behandelingen in de praktijk toe te passen bij je eigen clienten, in en op je eigen leven.

Vingerreflexologie
Het leven bestaat uit vallen en opstaan. Soms loopt je steeds maar weer tegen dezelfde ‘dingen’ aan of blijft een kwaal zich herhalen en je achtervolgen. Opeens ontdek je dat je er vanaf wilt. Vingerreflexologie gaat op zoek naar de emotionele oorzaak en behandelt niet ‘het gevolg’. De oorzaak van elke ‘kwaal’ en klacht is te herleiden naar een emotie in je vroege leven. Deze (negatieve) emotie is terug te vinden op de vingers die een connectie hebben met het brein, de hersenen. Daar waar alles opgeslagen ligt: schaamte, woede, verdriet, onzekerheid, angst, verlaten, niet gezien worden, ze zorgen voor veel nare gevoelens in het lichaam. Met vingerreflexologie zijn de belemmerende en terugkerende emoties op te lossen. Wil je meer weten en leren over de mogelijkheden van deze behandelingen en de methodiek klik dan hier op vingerreflexologie .

Opleiding
In 7 lesdagen leer je hoe het werkt: behandelen we de theorie van de vingers, ga je praktisch aan de slag en wordt er een groot beroep gedaan op je intuïtie, je invoelendheid. Wat leer je o.a. in de opleiding?

De middelvinger wordt gebruikt om te analyseren
De rechterhand staat voor verleden en de linkerhand voor toekomst
In het heden handelt men automatisch naar emoties uit de vroege jeugd
Wat doen de emoties in ons lichaam en waar zitten ze
Waarom de eerste 15 jaar van je leven erg belangrijk zijn voor de rest van je leven
Hoe we het immuunsysteem kunnen versterken
Hoe belangrijk goed ademhalen is
Dat je ziekte als een allergische reactie kunt zien
De betekenis en de waarde van alle vingers
En nog veel meer….

Aan het eind van de opleiding heb je inzichten over de methodiek en kun je het implementeren in je praktijk/leven(sloopbaan) Je kun je clienten (en jezelf) doelgericht en snel helpen bij het oplossen van terugkerende blokkades. Ook geef je hierdoor een positieve drive en energie aan velen die dit weer gaan doorgeven. Zo draag je bij aan een gezond en positief denkende groep mensen. We sluiten de laatste les af met het examen en ontvang je het certificaat.

Docent(en)
Meer dan vijftien jaar begeleid ik mensen die dreigen ziek te worden of intussen zijn uitgevallen. Ook ondersteun ik sinds 2001 (startende) ondernemers hun passie te vinden en er uitvoer aan te geven. Lees er meer over op Ria Smid.

Mijn opleiding vingerreflexoloog inclusief de pluscoach-opleiding volgde ik in Krommenie bij grondlegger en opleider Rudi Overstegen www.dactyologie.nl. Hier vond ik de aanvulling voor mijn eigen (spirituele) levenswijsheid en voor mijn client / klant in mijn bestaande Praktijk voor Levenskunsten. In alle mogelijkheden/ activiteiten die ik bied komt de methodiek ‘van de vingers’ naar boven ter ondersteuning. Dit draag ik graag uit aan de mensen in mijn buurt, netwerk, aan mijn vrienden, clienten, deelnemers aan de workshops en in de opleiding. Voel je welkom om deze bijzonder unieke methode je eigen te gaan maken via de 7 daagse opleiding nu ook bij mij in het noorden van het land.

Voor wie
Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen die dagelijks met andere mensen in aanraking komen. Te denken aan b.v.: counselor/coaches, therapeuten, kappers, huidverzorgenden/schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, mantelzorgers, e.d. Dit is geen must: ben je bereid aan jezelf te werken – persoonlijke ontwikkeling – en is het je passie om anderen mensen te helpen? Als mantelzorger bijvoorbeeld? Dan is het zeker een geschikte opleiding voor jou. Inschrijven of meer informatie inwinnen kan door contact op te nemen per app/sms, bellen of mail.

Inschrijvingen
Versterk ons team, volg de opleiding en ga samen met jouw hooggevoeligheid en de kennis van de vingers als Vingerreflexoloog aan het werk. Help mensen bekwaam op n snelle wijze van hun belemmerende emotie af. Vraag hier het INSCHRIJFFORMULIER aan. De aanmelding is definitief zodra het inschrijfformulier is bevestigd en de kosten voor de opleiding zijn voldaan. Zijn de kosten niet voor veertiendagen voor de eerste opleidingsdatum voldaan bestaat er geen recht deel te nemen aan de opleiding.

Tijdens de eerste les ontvang je het lesmateriaal in de vorm van een lesmap, elke les ontvang je de schriftelijke informatie die we in die les zullen behandelen.

Locatie
Schildwolde – Slochteren (Groningen)
De opleidingsplaats Krommenie is uitgebreid met locaties in Eemnes, ‘s-Gravenzande, Sittard, en Belgie. En nu dus ook in Groningen (Schildwolde/Slochteren).

Opleidingsplaats: Groningen
Ria Smid – Deksels, Praktijk voor Levenskunsten
Hoofdweg 55
9626 AB Schildwolde (Slochteren)
M.06-537625 84
email: info@riasmid.nl
internet: www.riasmid.nl

Overige opleidingsplaatsen
Klik voor meer info over de docenten en hun locaties op hun namen:
Rudi Overstegen
Dactyologie Krommenie

Heidi Middelburg – Ena Forto
Hoek van Holland, Sittard, Belgie

Rina Kerkhof – de Witte Opaal
Eemnes

 [contact-form-7 404 "Not Found"]