≡ Menu

vervolgopleiding Vingerreflexologie

vervolgopleiding Vingerreflexologie (PLUS coach)


De
 3 daagse vervolg opleiding Vingerrefexologie op de 7-daagse basis opleiding biedt je de mogelijkheid om mensen (nog beter) te begeleiden bij het vinden van een toekomstvisie die perfect bij hun past. In de 7-daagse leer je voornamelijk wat de werkelijke oorzaak is van de huidige klachten. Als die verdwenen zijn is er pas ruimte en energie voor een vernieuwde toekomst.

Deze 3-daagse is het vervolg op de 7-daagse basisopleiding Vingerreflexologie.

Na de 7-daagse ben je in staat om diverse (emotionele) oorzaken te vinden om de meeste klachten snel op te lossen. Als je het bij je andere methodes gebruikt heb je hier genoeg aan. Je het namelijk al aardig wat vaardigheden om de oorzaak op te lossen. 

Maar wil je echt goed bezig blijven hebben we de drie daagse vervolg voor je.
Daarin gaan we niet alleen dieper in op de geleerde stof en hoe je het hebt onthouden, maar kijken we ook naar hoe je e.e.a. toepast. Zeker als je niet veel oefenmodellen hebt gehad of nieuwe klanten.

Ook stippen we de vingers op de linkerhand even aan om cliënten de toekomst helderder te zien. Dat is in de 7-daagse wel even ter spraken gekomen, maar hier gaan we er dieper op in.

Echt met die linker vingers gaan we pas aan de slag als je de kracht voor het oplossen van het verleden onder de knie hebt. Want pas als het verleden opgelost is, kan de toekomst zich aandienen. Die weerstanden en/of belemmeringen die met de toekomst te maken hebben kunnen niet alleen in de vingers van de linkerhand gevonden worden, ze kunnen ook geneutraliseerd worden. De weerstand zit over het algemeen ook in het onderbewuste. 

Op die manier kom je tot de eigen kern wat bij iedereen uniek is. Samen met hun kernkwaliteiten bereiken ze hun doel. Natuurlijk kan dit pas echt als de oude processen uit het verleden zijn opgelost om niet in dezelfde fouten te trappen. Vandaar dat deze vervolgopleiding pas gedaan kan worden als de basisopleiding is gevolgd.

De vervolg opleiding (voor PLUS coach) kan op diverse plaatsen in Nederland gehouden worden.
Kijk bij de docent in jouw buurt voor data.

Heidi Middelburg uit ’s Gravenzande,
Rina Kerkhof uit Eemnes en
Ria Smid uit Schildwolde