≡ Menu

Referenties

Reacties van clienten

Dactyologie Nederland heeft in het verleden baat gehad bij:
Werkloosheid, richting geven in het leven, juiste keuzes maken, het verwerken van trauma’s, inzicht brengen in nieuwe keuzes, doelloosheid, terugvinden van de bezieling voor mensen en/of bedrijven, het vinden van de kern van het leven.

Maar ook bij:
ADHD, incest, coma, hyperventilatie, restless-legs, burn-out, stress, migraine, chronische vermoeidheid, verslavingen, relatieproblemen, schouder-, rug- en nekklachten, hoofdpijnen, angsten, fobieën, blokkades, e.d.

Hieronder een paar reacties.

Bij een burn-out op jonge leeftijd
Als eerste wil ik je bedanken voor wat je voor mijn dochter hebt gedaan. Die is weer helemaal de oude. Ongelooflijk! We zijn er allemaal van onder de indruk. De terugreis van de vrijdag dat we bij jou waren begon al gezellig. Ze was er weer helemaal bij. De dag erna zat ze vol energie en vrolijkheid. Haar fysieke motor was weer opgeladen. Ze is weer begonnen met haar autorijlessen, rijdt weer op haar paard. Ze straalt, maakt grapjes kan weer heerlijk uit de hoek komen, het rebelse in haar komt weer los. We kunnen stellen dat haar depressie en burnout is opgeheven! Hoe mooi is Dat!?

Bij darmklachten en stress
Geen idee, wat ik van Dactyologie moest verwachten, maar het heeft me veel goeds gebracht. Ik ging voornamelijk met hoofdpijnklachten naar Ruud. De hoofdpijn is voor een groot deel weggewerkt. Echt bijzonder, want ik had zowat dagelijks hoofdpijn. Daarnaast is de werking van mijn darmen een heel stuk verbeterd en tevens mijn concentratie en geheugen. Ik ben Ruud erg dankbaar, want de verbeteringen maken mijn leven een stuk aangenamer.

Bij meer inzicht in zichzelf
Ben kalm en rustig en “dicht” bij mezelf, what ever that means. Ik woon weer meer in mezelf,  dat komt er eigenlijk wel het dichtste bij en beslissingen gaan makkelijker. Het rookvrije leven maakt me fysiek ook gezonder en helderder.

Bij het oplossen van ‘oud zeer’
De dag na die maandag was ik nogal suf, eigenlijk die dag daarna ook nog wel. Ik heb nu het gevoel dat dat voorbij is en op de vraag hoe voel je je nu zou ik willen zeggen: best wel goed, rustig, minder gestrest en denk met plezier aan die ouwe opa en loop nu weer, denkbeeldig, gezellig hand in hand.

Bij depressieve klachten
Nu de emoties beheersbaar zijn is er ruimte gekomen om mezelf op spiritueel vlak wat verder te verdiepen. Interessante materie!

Bij migraine
Een jonge dame van 16 jaar die 10 jaar lang vaak last had van migraine. Haar moeder schreef: ‘Ruud bedankt, wij hebben weer een vrolijke dochter. En dat in één keer.’

Bij hyperventilatie
Een dame met meer dan 20 jaar ontzettende last van angst- en paniekaanvallen, hyperventilatie, hypochondrie, depressies en straatvrees schreef: ‘Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Na de 3e sessie begon ik heel voorzichtig te hopen dat het licht ook voor mij weer kon gaan schijnen. Ik kon weer gewoon ademhalen! Had al zoveel huisartsen, specialisten en zelfs psychologen gezien in mijn leven, maar dit heeft mij weer op het juiste spoor gezet!’

Bij restless-legs
Een vrouw van 56 jaar met al jaren last van vermoeide benen zonder in de reguliere geneeswijze verder te komen. ‘Apart dat jij in 1 sessie voor elkaar krijgt wat anderen in jaren nog niet was gelukt.’

Bij astma
Een kind van amper 5 met als diagnose astma? Zijn moeder vertelde: ‘Na 10 minuten was hij weer
helemaal de oude.’

Bij eczeem
Jarenlang op armen en benen last van eczeem. Artsen konden geen verbetering brengen. Na de sessie de volgende ochtend totaal weg. En weggebleven.

Bij verslaving
‘Niet alleen mijn hevige verslavingen waren na een paar sessies verdwenen, ik kan nu beter met mijn omgeving omgaan. Mijn hele leven is totaal anders geworden. Ik ga aan de slag om andere mensen te helpen van hun verslavingen af te komen.’

Bij gehoorproblemen
‘Al meer dan 25 jaar heb ik in beide oren een gehoorapparaat. Sinds de eerste sessie was er aan een oor een sterke verbetering. Ik kan nu zonder het gehoorapparaat aan dat oor. En dat was zelfs mijn slechtste oor.’

Bij een kinderwens
Na jarenlang proberen en zelfs een IVF-poging, geen enkel resultaat. Een sessie bracht uitkomst.

-.-.-.
Bel voor meer info of een afspraak 06 23832906.

Dactyologie Nederland is al meer dan 25 jaar met diverse onderzoeken bezig naar (energetische) oplossingen voor mensen met niet-aangeboren neurologische aandoeningen. Waarbij je kunt stellen dat de langdurige ervaren emoties de meeste schade hebben aangericht in het lichaam.

[contact-form-7 404 "Not Found"]