≡ Menu

Van stress naar passie

Van stress naar passie

mental-coachingWie heeft het niet dat hij het helemaal niet meer ziet zitten. Alles is al gebeurd of gedaan maar nog steeds zit je als ondernemer in een neerwaardse spiraal. Er zijn gelukkig veel coaches die je de mogelijkheden om meer succes te hebben. Alleen blijken die je niet echt verder te helpen.

Leren en weten is één ding, maar toepassen daarvan is toch iets heel anders. Sterker, omdat je meer weet, heb je nog meer het idee dat je faalt. Wj gaan er met onze aanpak vanuit dat je alles al weet, maar door die vele bomen het bos niet meer ziet. Wat je nodig hebt is iemand die je werkelijke een schop onder je kont geeft en je aan je handje mee kan neemt.

Want vanuit stress en ongemak een verandering in jouw patroon brengen met wat voor kennis over de volgende stappen ook, gaat echt niet lukken. We veranderen pas als het echt niet anders kan en als duidelijk is waar je naar toe gaat. En dat is nou net niet duidelijk als je vol stress zit over de huidige situatie.

De oorzaak ligt trouwens niet echt in het ontbreken van nieuwe inzichten, maar in het ontbreken van de nodige energie om de volgende stap te zetten. Zolang je bezig blijft met het ervaren van de tegenslagen in je leven, ervaar je alleen maar stress en uitputting. Je haalt dan dagelijkse situaties naar boven die jij als schuldige gaat aanwijzen van jouw situatie. Maar een crisis zit niet om je heen, maar de crisis zit in je hoofd.

En zolang je hoofd vol zit met vragen, problemen, tekortkomingen, aanvallen naar buiten, woede frustratie,ergernissen e.d. zal je nieuwe stappen nooit gaan zetten. Je lichaam kan dit gewoon niet aan. Sterker, binnen de kortste tijd komt het falen weer om de hoek kijken. Want je gaat van pijn naar pijn.

FoViMeA op maat

Zit je zakelijk en/of privé in een flinke dip en kom je er zelf niet meer uit, dan is onze persoonlijke aanpak wat voor jou. Deze training is jaren geleden door mij ook ingezet voor het UWV voor mensen met een zeer grote afstand tot werk met meer dan 75% resultaat.
In onze FoViMeA trajecten draait alles om het te behalen resultaat welke we van te voren gaan afspreken. Daarbij kun je kiezen voor een traject  van drie maanden, een half jaar en zelfs een jaar.
De tijd die wij per sessie besteden zal rond de 2 uur zijn. Hoeveel sessies er in een traject zitten, zal door de persoonlijke situatie vooraf besproken worden en is afhankelijk van de hulpvraag.

Diverse zelfstandig ondernemers hebben in de afgelopen jaren minimaal hun inkomen zien verdubbelen.  En het bleef niet alleen bij het verdubbelen of verviervoudigen van hun inkomen. Hun persoonlijk leven is inmiddels zoals ze zich dat hadden gewenst.

Succes begint bij jezelf en als jij niet echt lekker in je vel zit, dan is succes niet mogelijk. Ga voor een gratis intake om te ontdekken hoe ik je echt kan helpen en welke tools ik daarvoor inzet. We gaan voor een succesvol resultaat en ik neem aan dat jij dat ook wilt.

Weg met de stress en omarm weer je passie

Toen je als ondernemer startte, was je vol vertrouwen en waren er eigenlijk totals geen obstakels. Je wilde niets horen over tegenslagen of hindernissen. Je was vol vertrouwen en dat zelfs zonder dat je in de toekomst kon kijken. Je wist wat je wilde en liet je nergens door afleiden.

En nu?
Waar is die held? Waar is dat vertrouwen? Waar sta je nu? Heb je echt teveel hooi op je vork genomen of heb je een afslag gemist? Als je niet weet waar het verkeerd ging is een nieuwe toekomst nog niet echt waar je aan moet denken. Want gaat die dan wel goed? Als je hebt geleerd van je lessen, dan pas ben je instaat om de toekomst naar je hand te zetten.

Ik help je als mental coach daar graag bij. Zeker omdat er veel over jouw leven en toekomst in je vingers te vinden is. Over je weerstanden en je capaciteiten, over je focus en je blinde vlek. Echt, zonder de kennis over jezelf is het moeilijk om veranderingen toe te laten. Zelfs als je graag weg wil uit de stress en weer in de flow wil zitten.

F9oViMeA haalt meer uit jezelf!