≡ Menu

RLS en meer

RLS-sokkenHet Restless Legs Syndroom is een aandoening van het zenuwstelsel die zo’n half miljoen Nederlanders regelmatig dwars zit. Het is zeker nog niet bij iedereen bekend en wordt ook niet overal serieus genomen. Zelfs niet door artsen en specialisten.

Het rusteloze benen syndroom (RBS), of zoals de Engelse benaming Restless Legs syndrome (RLS) is, is een neurologische aandoening die zich kenmerkt door een irriterend, branderig gevoel – alsof er insecten rondkruipen – diep in de kuiten, soms beurtelings, soms in beide kuiten tegelijk.

De aandoening kan zich ook voordoen in de bovenbenen, voeten, romp en armen. Ze is niet altijd pijnlijk maar kan toch heel erg vervelend en hinderlijk zijn. Vooral als het jarenlang al aan de orde is. De symptomen zijn in rust (bijvoorbeeld ‘s avonds en ‘s nachts) meestal erger dan overdag bij beweging. Voornamelijk bij lang stilzitten, tv kijken of lang liggen.
Doordat de symptomen meestal in de avonduren en ‘s nachts het heftigst zijn, kan dit zelfs lijden tot een chronisch slaaptekort.

Opmerkelijk is het dat de ongemakken in de benen heftiger worden bij bijvoorbeeld stress, overgang, ziekte, menstruatie en zwangerschap. Je zou kunnen zeggen dat het lijkt op een allergische reactie. Wat belangrijk is te weten dat het een neurologische storing is.

Onze unieke oplossing

Dactyologie Nederland is een samenwerkingsverband aangegaan met Stringenergy.
De producen van Stringenergy werken zo goed samen met de methodiek die wij met de vingers toepassen dat een combinatie niet uit kon blijven.
Naast de oplossing voor de RLS (restless legs), zijn er inmiddels meer producten die de gezondheid van de mens weer in balans brengt.Pure producten met pure energie die je weer op niveau kan brengen.

Ik verwijs je dan ook graag door naar de site van Stringenergy.com.
Op die site kun je vrijblijvend de producen bekijken en de reacties lezen.
Regelrecht bestellen kan daar natuurlijk ook.

Druk op het onderstaande plaatje en we brengen je naar de website.