≡ Menu

MM Beautysalon

Marian Maurer van MM Beautysalon uit Voorthuizen
eerste schoonheidsspecialiste in Nederland
die de opleiding vingerreflexologie heeft afgerond.

Twee unieke therapieën die er voor zorgen dat u met slechts
1 a 2 behandelingen weer goed in uw vel zit!

Hieronder haar verhaal in de Barneveld Vandaag.

‘In 2009 heb ik mijn studie afgerond als sensi-therapeut. Hiermee behandel je de oorzaak en niet de klacht. Daarna heb ik de vervolgopleiding gedaan en ging van max. 4 behandelingen naar max. 2 behandelingen en dan is iemand weer in balans. De therapie is voor mens en dier en van leeftijd 0 tot 100. Toen ik over vingerreflexologie las, dacht ik meteen:”dat is een hele mooie aanvulling op sensitherapie”.

 

Waarom de vingers?

Onze vingers hebben een tweerichtingsverkeer. We voelen middels de tastzin alle emoties om ons heen, maar kunnen ook met die tastzin in de vingers energie sturen. Vingerreflexologie maakt dankzij unieke massage op de vingers de emotionele processen zichtbaar die je in het leven hebt meegemaakt.

Dat wat je mee hebt gemaakt is opgeslagen in je brein. In meeste gevallen zijn belemmerende emotionele processen niet juist opgeslagen. (De meeste mensen ervaren nu nog een traumatische ervaring van uit hun jeugd.) Door vingerreflexologie zijn die belemmerende gedachtes en gevoelens over dat verleden via de unieke massage snel weg te halen. Dus ook hier word de oorzaak weggehaald.

Wil je echt van je klachten af, zul je toch moeten kijken wat de reden is van die klacht. Vingerreflexologie en sensitherapie werken beide op een manier zodat je niet over de oorzaak hoeft te praten. De vingers en/of het lichaam vertellen mij waar ik wezen moet en wat ik moet doen. Nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen laat het ons weten.

Ons motto: **samen maken we er iets moois van**’

Kijk op haar site www.mm-beautysalon.nl of bel voor een afspraak 0342-478133

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: