≡ Menu

de eerste officiële Vingerlezers

Geslaagd

Afgelopen zondag 3 maart was de eerste 1-daagse opleiding Vingerlezen. Met vier nieuwe (hoog)gevoelige cursisten en zes oud-cursisten zijn we die dag vol enthousiasme gestart.

Niet alleen voor de cursisten, maar ook voor mij was het een unieke dag. Tenslotte gingen we aan de slag met het spirituele visie van Vingerreflexologie, namelijk Vingerlezen. Naast de informatie die ik ze gaf over de kracht van de vingers, was er de koppeling met de eigen (hoog)gevoeligheid.

Eigenlijk kun je zeggen dat Vingerreflexologie is ontstaan uit Vingerlezen waarmee ik in 2004 op de Para-Manifestatie van de ParaVisie in september 2004 in Ahoy veel succes oogstte. Zelfs na sluitingstijd was er nog een grote rij belangstellenden.

Door de 7-daagse opleiding Vingerreflexologie was er vraag naar de spirituele kant van vingerreflex waardoor ik het idee kreeg deze oude techniek weer uit het stof te halen en daar een 1-daagse opleiding van te maken.

Met meditaties, affirmaties en visualisaties en veel informatie over de vingers konden we deze unieke dag op geslaagde wijze afsluiten.  Natuurlijk blijven ze van mij de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en gaan ze het geleerde in hun eigen omgeving toepassen.

Binnenkort zal er meer informatie over hen beschikbaar zijn. Want het is natuurlijk de bedoeling dat zij Vingerlezen gaan toepassen in hun eigen praktijk. Niet alleen mijn kennis, maar ook hun spiritualiteit zullen vele mensen verder kunnen helpen en inzicht ontvangen over hun verleden, heden en toekomst.

Hou ze dus in de gaten.

Hieronder de vier geslaagde cursisten Inge, Marga, Gonnie en Liesbeth.
Van harte gefeliciteerd, veel succes en tot gauw.

 

Kleine groep
Het was zo’n heerlijke groep en mooi om Vingerlezen uit de dragen dat ik heb besloten meerdere 1-daagse te organiseren in 2013. Natuurlijk ook weer met een kleine groep voor het begeleiden van de individuele processen.

Wil je weten of 1-daagse Vingerlezen of de 7-daagse Vingerreflexologie wat voor je is, laat het mij dan weten.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: