≡ Menu

Leuk hé zelfstandig ondernemen

ondernemenJe eigen baas zijn. Niemand die je vertelt wat je doen moet. Je eigen tijd indelen. Doen wat je altijd al hebt willen doen. Het zijn allemaal voordelen die je als zelfstandig ondernemer hebt. Je ding doen zonder belemmeringen.

Of toch? Er is toch wel een belemmering te bespeuren die je als zelfstandig ondernemer hebt. Als zelfstandig ondernemer moet je wel klanten hebben. En die komen niet vanzelf. Daar moet je wat voor doen. Gelukkig zijn er naast je vakgebied ook seminars die je met tools kan helpen.

Die moet je wel zelf implementeren, maar dan heb je ook wat. Zeker sommige drie daagse seminar. Niks mis mee, want die heb ik ook gedaan. Soms zijn ze heel goed en uit ondervinding kan ik zeggen dat ze goed werken. Maar…

Dat implementeren. Daar gaat het meestal mis. Zelfs bij die dure waar je denkt dit is het. Met de geleerde stof ga jee met enthousiasme aan het werk. Stap voor stap pas je toe wat je hebt opgestoken van het perfecte model. 

Maar als jij succesvol wil zijn door je passie uit te dragen is het verstandig om jezelf eens goed te doorgronden. Kun jij als zelfstandige wel alles. Als ik a afloop van een seminar met de cursisten praat is het implementeren niet zo vanzelfsprekend ondanks da stappenplan.

Waar ligt dat aan? 

Heel eenvoudig. Het ligt aan jouw onderbewuste. Want die zit jou tegen te werken. Die geeft je emoties op momenten dat je het niet wilt. Die geeft jou gedachtes van: Doe maar niet. Of doe het maar als het je beter uitkomt. 

En zo ebt jou enthousiasme na een seminar langzaam weg en ben je weer terug bij af maar wel een flink bedrag armer. En het was zo goed voor mij? Waarom val ik terug? Wat kn ik anders? Zo ben ik nu eenmaal.

Het brein is makkelijken laks. Hij blijft liever in het oude patroon dan zijn nek uit steken voor je met je ideeën om succes te willen. Gelukkig is er hoop.Gewoon je denken uitzetten en je intuïtie zijn werk laten doen. En daarbij kunnen we je helpen. Om terugval tegen te gaan zijn wij met jouw onderbewuste bezig om daar die nieuwe dingen in te implementeren. 

Want het gaat er niet om of je het het geleerd hebt, maar of het automatisch gaat toepassen. Zie het als vroeger op school toen je de tafels uit je hoofd leerde. Jouw onderbewuste weet het gewoon. Net als lopen en auto rijden. Daar hoef je nooit meer over na te denken hoe het moet.

Het mooie is dat als jouw onderbewuste op de goede weg is komt er succes zonder er over na te denken. Je trekt het dus vanzelf aan omdat je in de zelfde trillingsfrequentie zit. Meer weten? Mail mij gerust en stel je vraag.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: