≡ Menu

het mysterie van je vingers

Jaren geleden. Het was omstreeks 1995. Kwam ik bij toeval in aanraking met het alternatieve. Door omstandigheden was ik even de weg kwijt en en kwam bij toeval op een spirituele beurs. We waren het niet echt van plan maar ik moest nodig naar de wc en wilde wat eten.

Ik stond verbaasd van de drukte daar van stalletjes en bezoekers maar ik had meer oog voor het buffet en dergelijke. Toen we met onze lunch bezig waren kwam er iemand

op ons af en vroeg hoe het met mij ging. Ik zag er denk ik ook belabberd uit want zo voelde ik mij ook. Ze zei: ik zag je binnen komen en voelde de drang om even met je te praten. Ik heb een plekje op deze beurs maar ik moest even naar je toe. Heb je even de tijd om ergens rustig te praten.
Jawel zei ik. We hebben toch geen dingen te doen vandaag. Ik ben hier bij toeval. Toeval bestaat niet en dus ben je hier niet voor niets en krijg ik niet voor niets de drang om met je te praten.

Heb jij de laatste tijden dromen gehad waar je gen touw aan vast kan knopen? vroeg ze. Ja, dat had ik inderdaad. Al meer dan een half jaar en bijna elke nacht. Onsamenhangend en verwarrende dromen die ik nooit eerder had. Trouwens ik droomde nooit.

Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik die dag bewuster werd wat die dromen betekende en wat ik ermee kon. Wat zijn vertelde klopte precies met die dromen en vanaf dat moment begreep ik dat het mijn taak werd om die dromen concreet te maken.

Tot 2010 met de kennis van het geleerde aan de slag en daarna ging ik het op papier zette van dat wat ik deed om anderen te helpen met hun zoektocht naar hun oplossing. ik leerde door middel van die dromen hoe je middels de vingers kunt doordringen in het onbewuste van de mens.

Vanaf 2011 ben ik met de opleidingen begonnen om anderen ook te leren wat ik wist over die verborgen kracht vaan de vingers. Voor mij is het inmiddels mijn leefwijze geworden en heb ik al genoeg aan een stevige handdruk. Maar voor iemand die pas begint is het even wennen want het is iets wat je niet zou verwachten.

Maar…
Door het sabbatical van het afgelopen half jaar kwam ik er achter dat ik met het opschrijven van die informatie niet compleet was. Niet dat ik in de opleiding niet volledig was over die vingers maar het geheel staat uit 2 delen.

Het eerst deel is via de vingers van de rechterhand achterhalen wat de oorzaak is van de huidige klacht of leefwijze. En dat gaf al heel veel resultaat en soms een wending in het leven van de clienten.

Ik vertelde daar ook bij dat de vingers van de linkerhand staat voor de intuïtie en dus de toekomst of de creativiteit.
En dat je eerst de oorzaak moet oplossen en dan pas aan die linkerhand moest beginnen.

Maar er is meer…
En dat was ik vergeten. Hoewel ik het zelf wel toe hd gepast in mijn praktijk als ik met jaar traject bezig was. Met die vingers van je linkerhand kun je voorspelingen doen. Ik weet dat het gek klinkt. Ik weet dat het niet normaal is. Ik werd soms uitgemaakt voor heks.

Ik zei wel eens ik doe wel een paarse jurk aan dan vindt je het misschien niet meer eng. Maar goed. Door dat geknoei en getrek aan die vingers hebben velen hun droom waar kunnen maken.

Aankomende tijd ga ik op papier zetten wat ik daarover w

eet en breng het over naar mijn drie docenten die ook de 7-daagse opleiding verzorgen. Het wordt dat een vervlopleiding

op de 7 daagse. Want nog steeds is het eerst oplossen van de problemen uit het verleden, tevreden zijn met dat wat nu is (wat dat komt door wat in het verleden gebeurt is) en dan pas met een schone lei (emotie) de toekomst in. Vandaar ook dat we daarvoor trajecten van een half of heel jaar hebben want dat kan niet in een keer aan je vingers trekken.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.