≡ Menu

Mag ik je wat vragen?

Mag ik je wat vragen?

Afgelopen zondag schoof ik aan bij een kleine spirituele beurs in IJmuiden. Dat heb ik de afgelopen 15 jaar niet meer gedaan. Niet dat ik het ontgroeid was, maar het kwam er gewoon niet van. Zo’n vijf jaar lang heb ik op diverse kleinschalige beurzen gestaan in de kop van Noord Holland. Wel heb ik een paar jaar geleden in Rijswijk gestaan waar zo’n 300 stalletjes te vinden zijn, maar ook dat heb ik overgelaten aan coaches die daar wat dichterbij woonde.

Happinez, Gezondheidsbeurs, de Internationaal Therapeutbeurs en nog meer van die grote beurzen waren afgelopen jaren waar we met een kleine groep coaches onze methodiek toonden. Misschien ben jij ook daardoor op mijn site terechtgekomen en heb je daardoor één of meer van mijn e-boekjes gedownload.

Waar we ook komen in Nederland hebben de meeste mensen nog nooit van Vingerreflexologie gehoord. Als argument zeg ik dan dat we nooit veel reclame hebben gemaakt omdat ik het toch te druk heb met de doorgestuurde klanten. Want mond-tot-mond is altijd al de beste manier van reclame. Nee, je hoeft van mij geen reclame te maken bij ander. Zo bedoel ik het niet, ik heb en andere vraag.

Want overal waar we lezingen geven of workshops krijgen we mensen die mijn nieuwsbrieven willen ontvangen. Ook naar aanleiding van die beurs afgelopen zondag heb ik er weer aardig wat vrienden bij gekregen. En ik ben graag onder de mensen om te tonen hoe effectief Vingerreflexologie werkt. Of dat nu is om iets op te lossen voor je gezondheid of is om je bedrijf verder uit te bouwen.

Wat ik geleerd heb van anderen die mij voorgingen, maar ook op die beurzen die we bezoeken is dat iedereen het soms niet meer weet hoe verder te gaan. Zelfs mensen die alles al bereikt hebben, hebben daar last van of lopen daar tegenaan. Soms weten we gewoon niet wat onze belemmering is om verder te komen. Bijvoorbeeld bij het willen afvallen. Je denkt een goede keus te hebben gemaakt, maar ondanks dat is er weinig of geen resultaat. Dan begin je te twijfelen of je er wel goed aan hebt gedaan.

Of een bepaalde methodiek om je weer topfit te maken waar je heel enthousiast van was aan het begin, blijkt uiteindelijk toch niet het juiste resultaat op te leveren. Het zorgt ervoor dat je veel tijd en energie steekt in jouw ding om het resultaat te bereiken terwijl het er niet voor zorgt dat je het resultaat gaat halen.

Daarom is het belangrijk om in 360 graden te denken. Daarmee ga je op alle mogelijke manieren kijken waarom je het beoogde resultaat niet gaat bereiken. Daarin neem je ook al je belemmeringen voor andere mogelijkheden onder de loep. Gewoon alle mogelijkheden bedenken die jouw probleem mogelijk kan oplossen.

Het is niet alleen een goede strategie voor je gezondheid, maar zeker ook voor je business. Ook ik hoor natuurlijk mensen zeggen dat ze alles al geprobeerd hebben. Maar door naar die belemmeringen te kijken, toch de oplossing hebben gevonden. En wat daarin belangrijk is, de aanhouder wint.

Dit gezegd hebbende heb ik eigenlijk je hulp nodig.

Zoals je misschien weet ben ik met een online versie bezig van Vingerreflexologie. Niet om nieuwe coaches het makkelijker te maken om vanuit hun luie stoel de opleiding te doen, maar het is eigenlijk bedoeld voor iedereen die op één of andere manier zich belemmerd voelen in hun dagelijkse leven. Voor als je voelt niet verder te komen. Als je het idee hebt dat je wordt tegenwerkt.

Het mooie van persoonlijk contact en zeker door die verbinding door het vasthouden van die vingers, is er vertrouwen en kan er wonderen plaatsvinden. Of dat nu op een beurs, workshop of lezing is, het lijkt wel of de belemmeringen die men heeft vanzelf wegvallen. En bedenk dat als jouw belemmeringen wegvallen er uitkomst geboden wordt. Wat voor uitkomst je ook wilt hebben. Zeker wat betreft genezen van het lichaam. Onze visie is namelijk als onze mind de goede kant opgaat is er altijd een uitweg. Al is er alleen maar die heerlijke rust in je brein.

Maar goed, hoe kan jij mij helpen?

In die online heb ik het niet alleen over de mogelijkheden die ik je kan bieden, maar ook over de weerstanden en belemmeringen die mensen kunnen hebben. Nu heb ik daar zelf ook al een paar bedacht omdat ook ik natuurlijk belemmeringen en beperkingen heb, maar ik wil daar zoveel mogelijk van hebben.

Wat ik bijvoorbeeld aan overtuigingen hoorde over Vingerreflexologie:
Ik ben niet meer te helpen, het is niet wetenschappelijk, het lijkt op voetreflex en dat heeft mij niet geholpen, ik heb er nog nooit van gehoord, eerst zien en dan geloven, dat is niets voor mij, je zit te ver weg, te zweverig, daar ben ik te nuchter voor, er is voor mij geen oplossing, ik heb er gewoon het geld niet voor.

Voor mij zijn het belemmeringen die je tegenhouden om naar de oplossing te gaan. Bedenk dat de belemmeringen in je mind zitten en mogelijk geen echte belemmeringen zijn.

Geef jouw mindset eens in een mail retour. Want daar kan ik wat mee. Want als ik weet hoe jij denkt en leeft kan ik je helpen om ook 360 graden te denken om tot een oplossing te komen. Ik zie je antwoord graag tegemoet.

Dus: Waar zit je mee?

En: Wat is daarover jouw mening of overtuiging?

Ik zou het heel geweldig vinden als je op die vragen antwoord kan geven.

Mogelijk pakken we daaruit wat veelgestelde processen om daar in een video antwoord op te geven.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: