≡ Menu

magie in je vinger

Er zit een magie in je vingers voor de toekomst.

Je hebt het vast wel ergens gehoord. Hij of zij heeft het in de vingers.
Daarbij bedoel ze dat ze het goed afgaat. Maar hoe werkt dat dan.
Succesvolle mensen gebruiken de intuïtie die hen naar de juiste plek brengt op de juiste tijd in de juiste omstandigheden.

Hoe krijg je dat voor elkaar?
Door je doelen te stellen en je denken over welk pad dan gelopen moet worden uit te zetten.
Daar het denken je brengt daar waar je reeds bent en het niets te maken heeft met het zoeken naar iets wat je kwijt bent zul je naar de toekomst moeten. Wi je een andere wending, zul je anders moeten handelen.
Het antwoord zit verscholen voorbij de logica van het denken. Het wordt pas zichtbaar wanneer je op gaat houden met zoeken.

Of het nu een andere partner is of een ander huis of een nieuwe baan. Het is jou voorstelling en jouw emotie die zorgt dat je nog niet ziet wat er allang is.
Zie het als het zoeken naar je sleutels. Die zie je pas als je niet meer zoekt. Want je weet niet (meer) waar je moet zoeken. Terwijl je heus wel weet dat die sleutels echt bestaat. Het antwoord van die juiste plek komt met een ingeving, maar pas in alle rust. Het valt je toe door je intuïtie die je brengt naar de goede plek.
Een ander leven willen gaat net zo. Als je ervoor op zoek gaat zie je het niet. Als je in alle rust tevreden achterover leunt, is het er. Het was al aanwezig, maar je zag het niet.

Stress, haast, paniek e.d. zijn gevaarlijke tegenstanders en houden je in de oude situatie. Focus, visualisatie en ontspanning geeft je de trilling om buiten je comfort zone te komen.
En dan kom je in de trilling van het nieuwe die je op deze manier aantrekt. Moeilijk is het niet. Maar dan zul je toch even los moeten komen van je eigen denken en je oude handelen die jou in rondjes laat lopen.

We zijn bezig met de voorbereiding van een workshop over het verkrijgen van je wensen en het gebruik van je intuïtie om het te verkrijgen.

Als het jou wat lijkt, hoor ik het graag.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: