≡ Menu

Nieuwe site

Het heeft aardig wat moeite gekost maar dan heb je ook wat. Na de business bootcamp weekend ben ik gaan nadenken over hoe ik mijzelf wilde presenteren. Dactyologie in de media is iets wat ik wel op kleine en lokale schaal deed, maar ik wilde het altijd nog te klein houden.

De mond-op-mond reclame door de jaren heen, was voor mij voldoende om mijn business draaiende te houden. Maar nu is het toch tijd Dactyologie die bekendheid te geven die het eigenlijk verdient. Zeker na een prachtig artikel in de ZIN van afgelopen april en niet te vergeten het grootse artikel in de ParaVisie van afgelopen september. Maar ook omdat er steeds meer vragen komen van therapeuten en coaches die deze techniek ook willen leren.

Maar goed. Ik luister graag naar feedback en begreep ook dat mijn nieuwsbrieven veel te lang waren. Het moest dus anders. En het kan veel simpeler. Nieuwsbrieven schrijven is voor mij een uitdaging die ik graag op mij neem, maar in de meeste gevallen moest ik er wel tijd voor vrijmaken. En ik moet meestal mijn ideeën bewaren tot er weer een nieuwsbrief ging verschijnen. Maar als ik eenmaal bezig was, was ik niet meer te stoppen.

De vernieuwde site brengt daarin gelukkig uitkomst. Via de knop rechtsboven, de allerlaatste, is het mogelijk om je te abonneren op mijn berichten. Ik schrijf die geregelder dan de nieuwsbrieven en hebben informatie over van alles. Je krijgt die dan in je mail zonder dat je moeite voor hoeft te doen.

De berichten die ik vanaf nu ga schrijven worden daarom veel korter en gerichter op wat er speelt.

Ik hoor graag hoe jullie mijn site vinden en of deze nieuwe manier van communiceren beter werkt.

Ik hou je graag op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Ruud Overstegen
Vingerlezer

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.