Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, ik heb vijf vingers en de middelste is voor jou…

Een lekkere binnenkomer, dat weet ik en voordat je meteen weg klikt, laat mij het uitleggen, zodat je begrijpt wat ik hiermee bedoel. Het kan namelijk letterlijk je leven veranderen.

Opeens een ander perspectief.

Mijn naam is Ruud Overstegen en ik ben de bedenker van vingerreflexologie. Meer dan twintig jaar geleden raakte mijn vrouw in een coma door een hersenbloeding en de artsen zeiden dat ze er nooit meer uit zou komen.

Een shock…

Intuïtief pakte ik haar vingers en ging ermee aan de slag. Vooral met de middelste vinger. Als door een wonder ontwaakte ze en is ze bijna volledig hersteld. We waren zo blij dat ik nooit de link heb gelegd met de vingers en het ontwaken tot jaren later.


Ontdekken van iets nieuws...

Op een gegeven moment werd ik reiki master, maar altijd was ik maar met die vingers bezig als ik met mensen aan het praten was. 


Ik ontdekte dat er oneffenheden in de vingers waren. Nu is dat niet zo spectaculair, maar ik voelde een soort van kristallen onder de huid. 


En als je die wegmasseerden dan verdwenen bepaalde problemen als sneeuw voor de zon.

Probeer
Het zelf eens!

Zelf kan je dat ook voelen wanneer je met je nagel langs je vinger gaat. Het begin staat voor de geboorte en het topje staat voor het nu. 


De middelvinger staat voor je leven. Kijk maar eens. 


Buigt hij af? 


Dan denk je teveel na. 


Zijn er verdikkingen? Dan zijn dat emoties die je nog niet hebt verwerkt. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Geweldige ontdekking!

In die jaren dat ik hiermee heb gewerkt zijn er wonderlijke dingen gebeurd. Mensen zijn bevrijd van trauma’s, depressies, suikerziekte, hernia’s, angsten en heel veel andere problemen. 


En alleen maar door de vingers te behandelen.


Vaak hoefde ik er niet eens bij te praten (al doe ik dat wel veel), want de vingers doen het. Het meest interessante is, is dat ook letterlijk je vingers veranderd zijn na een sessie. 


Niet alleen de emoties zijn veranderd, maar je zit het fysiek ook terug in de vingers...

70 jaar :-)

Nu ben ik al bijna zeventig jaar en wil niet zo heel veel opleidingen meer geven. 


Jaren ben ik het hele land doorgegaan en zelfs in België kwam ik vaak om het mensen te leren. Mijn boek wordt nu ook vertaald in het Engels, het Frans, Duits en zelfs in het Bosnisch. 


Iedereen die ik spreek en waarbij ik het demonstreer die zegt hetzelfde: ‘Dit moet iedereen weten..’


Vandaar dat ik mijn opleiding online heb gemaakt. 


Dat heeft even geduurd omdat ik daar in het begin niet zoveel in zag, maar ook online werkt het. Na twee jaar een online opleiding te hebben kan ik zeggen dat je net zoveel leert als live. Had ik zelf ook niet gedacht maar de praktijk bewijst het.


Alles online!

Vandaar dat ik mijn opleiding online heb gemaakt. Dat heeft even geduurd omdat ik daar in het begin niet zoveel in zag, maar ook online werkt het. 


Na twee jaar een online opleiding te hebben kan ik zeggen dat je net zoveel leert als live. Had ik zelf ook niet gedacht maar de praktijk bewijst het.

Het Verschil?
Je kan nu beginnen...

De live opleiding bestaat uit zeven dagen en is 1795 euro. Die opleiding heb ik in al die jaren tientallen keren gegeven en er gebeurden altijd wonderlijke dingen met de mensen die er zijn.


De beste dingen heb ik uit die opleiding gehaald en gefilmd en op mijn leeftijd wil ik het gewoon weggeven. Maar goed, ik weet dat als ik het weggeef dat bijna niemand wat ermee doet en dat zou zonde zijn.


Dan heeft het geen waarde en het is juist heel waardevol.


Ik Ga Dit Praktisch Gewoon Weggeven...

Dus ik heb besloten om de online opleiding praktisch weg te gaan geven. Eerst dacht ik aan 365 euro. Dat is maar één euro per dag en voor wat je krijgt aan kennis en kunde is het het meer dan waard.

Maar dat is toch niet echt weggeven,
al is het het waard dacht ik... 

Dus ik dacht ik ga iets anders doen. Je kan de opleiding nu al doen voor nog geen 50 cent per dag. Nog geen 50 cent! Daarmee kan je gewoon je leven echt veranderen.

Dat houdt in dat je vandaag 175 euro betaalt voor de opleiding in plaats van de 365 euro. Een interessant bedrag en het is dan ook een hele interessante en effectieve opleiding.

Voor vijftig cent per dag kan je al meedoen. 

Interessant?

Hoe gaan we te werk...

Na je aanmelding krijg je elke week op dezelfde tijd een mail met de informatie voor die week. De vijf vingers op de rechterhand worden in 7 lessen behandeld. 


Elke les zullen meerdere video’s en vragen en opdrachten bevatten.


Zeven weken lang ontvang je een mail met een link naar de online lessen. Je kunt de video’s van die les in jouw eigen gekozen tijd bekijken. 


BONUS! Je ontvangt naast de vele video’s, ook het e-boek Begrijp jezelf!


Normaal gesproken ligt hij als boek van 144 pagina’s in de webwinkel, maar speciaal voor deze online opleiding krijg jij hem er GRATIS als e-boek bij.

Doe je mee?

YES!

€175

Nog geen 50 cent per dag!

"Als eerste wil ik je bedanken voor wat je voor mijn dochter hebt gedaan. Die is weer helemaal de oude. Ongelooflijk! We zijn er allemaal van onder de indruk. De terugreis van de vrijdag dat we bij jou waren begon al gezellig. Ze was er weer helemaal bij. De dag erna zat ze vol energie en vrolijkheid. Haar fysieke motor was weer opgeladen. Ze is weer begonnen met haar autorijlessen, rijdt weer op haar paard. Ze straalt, maakt grapjes kan weer heerlijk uit de hoek komen, het rebelse in haar komt weer los. We kunnen stellen dat haar depressie en burnout is opgeheven! Hoe mooi is Dat!?""Geen idee, wat ik van Dactyologie moest verwachten, maar het heeft me veel goeds gebracht. Ik ging voornamelijk met hoofdpijnklachten naar Ruud. De hoofdpijn is voor een groot deel weggewerkt. Echt bijzonder, want ik had zowat dagelijks hoofdpijn. Daarnaast is de werking van mijn darmen een heel stuk verbeterd en tevens mijn concentratie en geheugen. Ik ben Ruud erg dankbaar, want de verbeteringen maken mijn leven een stuk aangenamer."Reacties die je kan krijgen wanneer je mee gaat doen!

"Jarenlang op armen en benen last van eczeem. Artsen konden geen verbetering brengen. Na de sessie de volgende ochtend totaal weg. En weggebleven."


"Al meer dan 25 jaar heb ik in beide oren een gehoorapparaat. Sinds de eerste sessie was er aan een oor een sterke verbetering. Ik kan nu zonder het gehoorapparaat aan dat oor. En dat was zelfs mijn slechtste oor."Waar wacht je nog op!

Doe mee en word een therapeut die levens gaat veranderen.

Dit aanbod blijft namelijk niet voor altijd staan! De prijs kan zomaar opeens hoger worden...