≡ Menu

Workshop: Ik sta in mijn kracht!

Je herkent het vast wel: 

Soms zit het even niet mee of is de situatie zo heftig dat je geen uitweg meer weet. Soms wil je steun en nieuwe inzichten en heb je die niet voorhanden. Je hebt al alles geprobeerd en tot op heden heeft niets je kunnen helpen.
Dan zijn de tools uit deze workshop een ware uitkomst.

In deze 1-daagse workshop krijg je tools aangereikt die je gaan helpen om elke situatie de baas te zijn.

Daar we op deze unieke dag veel gaan oefenen en direct implementeren in je onderbewustzijn, zal er snel resultaat zijn.

We gebruiken daar zowel meditatie, visualisaties als affirmaties voor. Maar dan wel die bewezen hebben goed hun werk te doen. We doen dit omdat er meer zintuigen nodig zijn dan bijvoorbeeld alleen taalgebruik om het lichaam op de juiste wijze te instrueren zodat het in het onderbewuste wordt geplaatst.

Het gaat op de manier zoals je alles in je leven goed hebt geleerd. Dat deed je eigenlijk geheel onbewust. Lopen, praten, luisteren, aanvoelen, e.d. zijn zo onbewust aangeleerd dat je niet (meer) weet hoe je dat deed. Waar je echter bewust mee aan de slag ging; bijvoorbeeld afvallen, veranderen, studie, e.d. moest je moeite doen en dagelijks blijven volhouden.

Maar onze tools en oefeningen doen precies zoals je bijvoorbeeld hebt leren lopen. De tools die je aangereikt krijgt worden automatisch in je onderbewuste geplaatst. Met vallen en weer opstaan leerde je lopen. Je vond de kracht om in balans te komen en kon je eerste stapjes al snel zetten. En al gauw kon je perfect lopen en zelfs rennen.

Soms worden we, door de situaties om en in ons, hard op de feiten gedrukt en willen we daarin graag snel een verandering aanbrengen. Maar in de meeste gevallen heb je niet geleerd om dit op eenvoudige wijze toe te passen.

En dan is het goed om met andere (gelijkgestemden) veranderingen in je leven toe te laten zodat veranderen snel een eenvoudig kan.

Het is dan goed te weten hoe je weer snel in je eigen kracht komt te staan met onze 1-daagse workshop: ‘Ik sta in mijn kracht!’.


1-daagse workshop: ‘Ik sta in mijn kracht!’

Datum: zondag 21 april 2013
Locatie: Weverstraat 53, 1521 TA Wormerveer
Tijd: start 10.00 uur. Eind: 15.00 uur
Prijs: 95,- euro incl. koffie, thee en versnaperingen.

Opgeven kan hieronder via het formulier.

Of stuur een mailtje naar workshop@dactyologie.nl als je nog wat meer informatie nodig hebt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.