≡ Menu

Ben je echt in balans

Kijk eens goed naar je vingers.

Zit je teveel in je hoofd en kun je geen echte rust vinden? Of denk je dat je wel goed in balans bent? Kijk dan eens goed naar je vingers. Je vingers laten namelijk veel van jouw gezondheid zien maar ook hoe je werkelijk in je vel zit.

En omdat de vingers een goede verbinding hebben met je brein laten de vingers zien hoe je met oude heftige emoties omgaat.  

Leg je beide handen met je vingers gespreid eens voor je op tafel. En kijk nu eens naar de topjes van de beide middelvingers. 

Waarschijnlijk zullen de topjes een beetje uitwijken naar de pinken. De topjes wijken dan van elkaar af en bent niet echt in balans. Nooit opgevallen? 

Je rechterhand, dus ook je rechter middelvinger staat in verbinding met het denken. Je zit dan teveel in je denken en piekert veel. Maar ook dat topje van je linker middelvinger kan iets naar die pink staan. Dat kan duiden op geen echte vertrouwen hebben op je intuïtie of eigen kracht.

Aanraking op zich doet wonderen en op de handen zeker. Vooral massage op de vingers. Elke vinger heeft zo zijn eigen kracht. Op de rechterhand staat de wijsvinger voor hoe jij in je leven staat, de middelvinger voor onverwerkte emoties, de ringvinger voor gehechtheid, de pink voor je angsten en je duim voor eigenwaarde. 

Met die vingers kan nog meer.

Met die vingers kunnen oude vastzittende processen, die uiteindelijk klachten hebben veroorzaakt, aangepakt worden. In de regel ontstaan de meeste klachten door oude vastzittende en/of weggedrukte emoties die door de vingers opgemerkt en geëlimineerd kunnen worden.

Echt: Je hebt het letterlijk en figuurlijk in de vingers.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: