≡ Menu

Kijk naar je vingers

Kijk naar de vingers en je kijkt in je ziel. 

Dat emoties nodig zijn in ons leven is bekend. Liefde, bezorgdheid, boosheid, woede, zijn b.v. emotie die je door anderen kan ervaren. Zelfs jaren later als je er weer aan terugdenkt voel je diezelfde emotie weer. En zodra je het voelt, is het direct terug te vinden in je vingers. Ze kunnen
er zelfs krom van gaan staan. Maar er zit een diepere laag onder die (oude) emoties die een grotere impact in je leven heeft.

Die onderliggende laag komt door jouw ontkenning. 

En die ontkenning wordt in je jeugd flink aangewakkerd. Als kind ben je leergierig en ga je op onderzoek uit. Je focus

is ontplooiing. Je wilt ontdekken. Dat je vaak valt om te kunnen lopen, maakt jou niet uit. Dat je niet direct je zin kreeg, maakte je niet uit. Je hield vol. Je ging door totdat je je doel bereikt had.

Wat later hoor je van je omgeving dat er in je leven veel beperkingen en weerstanden zijn. Dat niet alles gaat zoals jij het wilt. Je gaat op veilig en houd je aan de regels van anderen. Want je wilt niet dat ze ontevreden zijn. Vanaf die tijd ontken je je eigen unieke kernkwaliteit. En na een tijdje ben je zelfs vergeten wie je zelf eigenlijk bent. En wat je hier op aarde wilde laten zien van jezelf. 

Gelukkig is die toen onderdrukte mogelijkheid er nog steeds. Je Kern wil nog steeds ontplooiing. Je bent er nu klaar voor. Het is zelfs eenvoudig terug te vinden in je vingers.

Laat je vingers spreken om jouw oorspronkelijke focus terug te vinden.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: