≡ Menu

Social Stuff

Netwerken is een mooie gelegenheid om elkaar te helpen. Netwerken zie ik niet als promotie voor mijzelf maar meer een ingang om mijn netwerk aan andere netwerken te koppelen. 

Buttons Social Stuff
Facebook, twitter, LinkedIn maar ook andere netwerkmogelijkheden zijn de laatste jaren een hot item geworden. Je kunt er bijna niet meer omheen. Op mijn sit zie je rechts bovenin de mogelijkheid om met mijn netwerken verbinding te zoeken.

Stel je het op prijs om onze netwerken te verbinden dan hoef je alleen maar op de knop te drukken en ben je bijvoorbeeld op mijn facebook pagina of twitteraccount.

Wat ik ook handig vind is de mogelijkheid om een rss feed te hebben. Druk op dat laatste (oranje) button en dan zie je een opsomming van mijn blogpagina’s. Rechts op die pagina kun je ervoor kiezen om die rss feed automatisch in je e-mail box te ontvangen. Je hoeft dan niet meer naar mijn website maar je ontvangt direct mijn laatste verhaal.

Laten we elkaars netwerken verbinden om op die manier de mensen in ons netwerk meer mogelijkheden te bieden. Mijn vrienden zijn dan jouw vrienden.

PS
De facebook button is naar mijn eigen facebook pagina gezet waar ik de meeste vrienden heb zitten. Heb je eerder die button gebruikt zal hij nu anders linken.

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next post:

Previous post: