≡ Menu

Volg je droom

Je zal het wel eerder hebben gehoord.
Volg je droom. Ik was een jaar of 25 toen ik veel dromen had.

Nee, niet zomaar dromen die je wel eens overdag hebt over je toekomstbeeld. Nee, ik kreeg in mijn dromen dingen door waar ik mee zou kunnen werken.

Maar ik was niet zo zeker of die dromen wel bij mij hoorde of dat ik er wat mee zou kunnen. Het was vele jaren later in 1995 toen ik mijn doorgekregen informatie in praktijk ging brengen.

Eind dat jaar kreeg mijn vrouw

en hersenbloeding en lag drie weken in coma toen de dokter aangaf niets meer voor haar te kunnen doen.

In een flits kwamen mijn droombeelden weer naar boven en dankzij mijn verkregen informatie was ze na drie dagen weer bij. Ik handelde instinctief en wist eigenlijk niet eens wat ik toen had gedaan.

Het duurde tot 1999 dat ik eindelijk begreep dat dit mijn werk zou worden. Het zaadje was al rond mijn 25ste geplant, maar toen snapte ik pas dat het mijn weg was. In 2012 begon ik mijn visie over ziekte en het immuunsysteem op papier te zetten en opleidingen te verzorgen.

Als ik nu eind 2018 terug kijk besef ik hoe belangrijk het is om je droom te verwezenlijken. Ondanks dat je misschien niet zoveel vertrouwen in jezelf hebt. Of angstig bent over hoe het dan zou gaan.

Ook ik had dat. Het duurde bij mij heel wat jaren ondanks de toen al goede resultaten bij anderen, om te beseffen dat het perfect bij mij paste.

Misschien had je vroeger ook een droom, maar is het door omstandigheden verloren gegaan.

Misschien ee

n goed voornemen voor het nieuwe jaar.
Ga eens terug in de tijd en ga in gedachte weer eens naar een oude droom. Je kreeg hem toen niet voor niets. Het paste bij jou. En misschien is het nu tijd om die droom eens verder uit te werken.

Die droom heeft mij een veel beter leven gegeven en ik ben trots dat mijn droom ook anderen hebben geïnspireerd.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.